FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 175
Comentarii: 0
dynamic poll

Edistractie.ro Poll-uri Intrebari despre Edistractie.ro

- Ce se poate vedea pe Edistractie.ro? by Kyle

- Exista o sectiune de logare? by Isabella

- Cine poate utiliza acest site? by Julian

- Exista o adresa de contact in cazul unei reclamatii? by Jennifer

- De cine a fost creat site-ul? by Logan

- Se afla publicitate pe acest site? by Benjamin


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Edistractie.ro Edistractie.ro
Dupa cum spune si numele site-ului, Edistractie.ro este un site in care utilizatorii pot alege dintr-o gama larga de activitati interactive cum ar fi jocuri, concursuri, recomandari pentru timpul liber, surf pe internet etc.

Desi prezinta o sumedenie de informatii si rubrici interactive, pagina principala este relativ mica, ceea ce denota o buna structurare si gestionare de informatie. Astfel in partea de sus a paginii principale utilizatorii pot gasi numele site-ului impreuna cu meniul principal.

Acesta din urma are urmatoarele sectiuni: Filmulete aici utilizatorii pot gasi diverse filmulete care apartin mai multor categorii: Animatie, Auto-Moto, Calatorii, Divertisment, Film, Muzica, Reclame, Sport, Vedete etc.

De asemenea aceasta sectiune are rubricile "Cele mai noi filmulete" si "Cele mai populare filmulte" si de asemenea exista o rubrica cu filmulete recomandate de site; Poze aceasta sectiune este asemanatoare cu cea a filmelor numai ca in loc de videoclipuri sunt afisate imagini; Muzica in aceasta sectiune se gasesc melodiile uploadate de utilizatori; Jocuri sectiune in care utilizatorii se pot destined accesand diverse jocuri on-line; Cumparaturi si aceasta sectiune este impartita pe categorii CD-uri, Carti & DVD-uri; Sport & Timp liber; Computere & Hardware; Cadouri; Auto & Moto etc. De asemenea in aceasta categorie exista produse recomandate de site; Site-uri in timpul liber utilizatorii pot naviga pe internet consultand diverse site-uri. Aceasta sectiune este special creata pentru acest lucru. Utilizatorii au si o lista de categorii de site-uri pe care o pot consulta; Cadouri.

Tot aceleasi modalitati de destindere pot gasi utilizatorii si in sectiunile urmatorului meniu, numai ca ele sunt grupate altfel: Vrei sa razi pe bune? aici sunt grupate filmuletele si pozele; Timp liber? aici sunt gestionate jocurile si fisierele audio; Surf pe internet? aici sunt depozitate site-urile; iar Cumperi online este sectiunea magazinului virtual.

Pentru accesul mai rapid la informatii exista o casuta de cautare in care utilizatorul poate introduce numele materialului cautat impreuna cu categoria acestuia: Video, Audio, Imagini, Produse, Site-uri.

Pentru a beneficia de toate serviciile oferite de site utilizatorii trebuie sa-si creeze un cont, pentru aceasta exista sectiunea Login.
 
De ce il recomandam?
Design-ul site-ului este unul vizual cu multe culori si imagini potrivite pentru un site interactiv. Meniul principal este albastru, iar categoriile de jocuri dupa pagina principala au culoarea verde deschis.
De ce este faimos?
Site-ul este unul bogat in rubrici si categorii din ce in ce mai distractive. Utilizatorii se pot bucura de o actualizare permanenta a site-ului ceea ce ii confera dinamism.
by FW Editor
visit website Categ