FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 214
Comentarii: 0
dynamic poll

vreaumobila.ro Poll-uri Intrebari despre vreaumobila.ro

- Cate produse exista pe vreaumobila.ro? by Gabriel

- Cum pot contacta reprezentantii vreaumobila.ro? by Trinity

- Pot gasi mobilier pentru afacerea mea? by Jonathan

- Ce piese de mobilier pot gasi pe vreaumobila.ro? by Isabella

- Am nevoie de cont pentru a ma conecta pe vreaumobila.ro? by Victoria

- Ce este vreaumobila.ro? by Jasmine


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
vreaumobila.ro vreaumobila.ro
Atunci cand vorbim despre cumparaturi online nu ne referim strict la alimente sau produse de uz casnic. In ultima vreme, oferta de astfel de produse cumparate online s-a diversificat. Mai nou, utilizatorii se pot conecta si comanda mobila, aparate electronice si chiar masini de uz casnic.

Printre cele mai mari site-uri cu vanzare de mobila se afla si vreaumobila.ro. Site-ul vine cu o colectie impresionanta de produse de mobilier si uz casnic. Foarte importanta, pe langa varietatea de produse oferite, este si varietatea de pret. Practic, un cumparator poate gasi elemente de mobilier incepand de la cativa zeci de RON si pana la cateva mii de RON (pentru seturile complete sau cele facute din lemn masiv).

Dar sa incepem cu inceputul: interfata grafica. Vreaumobila.ro arata foarte bine din acest punct de vedere. Culorile au fost bine alese, design-ul fiind construit pe o imbinare de alb si verde.

Fiecare imagine poate fi marita iar unele elemente de mobilier vin cu 5-6 sau chiar si mai multe poze. Un eventual cumparator isi poate face o buna impresie asupra produsului inainte de a comanda. Structura site-ului este una moderna iar elementele sunt bine imbinate si ordonate.

Prima pagina este plina de oferte la diverse tipuri de mobilier, numeroase posibilitati de a contacta reprezentantii vreaumobila.ro (yahoo messenger, telefon, fax sau formular de contact) dar si cateva informatii utile despre companie si posibilitatile de a cumpara in rate.

Deoarece nu exista un singur tip de mobilier, produsele au fost impartite in mai multe categorii: Mobilier casa, Mobilier birou, Saltele, Canapele si Fotolii, Scaune si Mese, Mobilier Dedicat, Electrocasnice si Decoratiuni si Accesorii.

Fiecare categorie vine cu mai multe subcategorii pentru o mai buna organizare a elementelor de mobilier. In plus, pe langa aceasta clasare, vreaumobila.ro mai ofera si un motor de cautare bazat pe cuvinte cheie.
 
De ce il recomandam?
Vreaumobila.ro permite clientilor sa cumpere produsele direct de pe site, fara a fi nevoiti sa se deplaseze pana la locatia magazinului. Forumularul de comanda este unul standard, este securizat iar completarea acestuia nu poate dura mai mult de cateva minute.
De ce este faimos?
Exista si o sectiune de promotii si una de lichidari de stoc. Produsele din aceste sectiuni sunt la preturi promotionale iar reducerile pot ajunge pana la 50%.
by FW Editor
visit website Categ