FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 276
Comentarii: 0
dynamic poll

ProTv.ro Poll-uri Intrebari despre ProTv.ro

- Ce emisiune prezinta vedeta ProTv Catalin Maruta? by Layla

- In ce an a fost relansat site-ul ProTv? by Jose

- Exista modalitate de a comunica cu vedeta favorite pe site? by Madeline

- Cine prezinta stirile ProTv de la ora 19:00? by Madeline

- Cum se poate afla programul televiziunii din ziua de miercuri? by Eric

- Care este sloganul site-ului ProTv.ro si a televiziunii ProTv? by Paige


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
ProTv.ro ProTv.ro
ProTv.ro este site-ul celui mai important post de televiziune privat din Romania. Site-ul se ocupa in primul rand de prezentarea materialelor postului de televiziune dar nu numai. Tot pe acest site pot fi urmarite stiri din politica, viata modena, sanatate, educatie, divertisment etc.

Site-ul are si o sectiune interactiva precum si numeroase sondaje de opinie.Structurarea informatiei este bine facuta fiecare stire dupa pagina principala avand atasata o poza impreuna cu o parte din textul respective informatii, ceea ce denota stil si profesionalism.

Exista si un meniu de cautare pentru accesul cat mai facil si cat mai rapid la informatiile dorite. Acesta este activ pe toate paginile site-ului si are mai multe campuri: 1. Home" activarea acestui camp aduce utilizatorul pe pagina principala; 2.

Noutati" prezinta stiri de ultima ora si de interes din lumea vedetelor de altfel motto-ul pus acestei sectiuni este "intra in lumea vedetelor"; 3. Program" in aceasta sectiune informatia este structurata foarte bine; pe de o parte este prezentat tot programul televiziunii pe zile; apoi exista mai multe sectiuni speciale in care intra filmele artistice, Seriale, Emisiuni si Stiri; 4.

Vedete" aici sunt prezentate toate vedetele care lucreaza in cadrul postului ProTv, utilizatorul putand afla atat informatii utile despre ele cat si comunica adresandu-le intrebari; 5. Emisiuni" sunt prezentate cele mai interesante emisiuni de pe post; 6. Seriale" Sunt prezentate serialele postului; 7. Filme" sunt prezentate productiile cinematografice aparute pe post.

Ca toate site-urile mari si cu trafic intens Protv.ro are 2 mari neajunsuri. Primul ar fi publicitatea excesiva care are rolul sa ingreuneze site-ul (atat din punct de vedere al incarcarii sale cat si din punct de vedere al urmaririi stirilor de catre utilizator) iar al doilea neajuns se refera la viteza de incarcare a site-ului care din cauza tuturor facilitatilor (imagini excesive, filmulete, volum mare de informatie scrisa, publicitate in exces).
 
De ce il recomandam?
Recomand acest site iubitorilor postului si nu numai datorita modului profesionist in care este facut.
De ce este faimos?
Design-ul este unul complex cu culori bine alese si fara contraste puternice. Pagina principala are un fundal alb iar titlurile stirilor prezentate este albastru deschis, o alegere buna in opinia mea. Tot pe site mai gasim si o alta sectiune cu stiri secundare in care titlul acestora este rosu.
by FW Editor
visit website Categ