FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 234
Comentarii: 0
dynamic poll

Prosport.ro Poll-uri Intrebari despre Prosport.ro

- Al catelea site din Romania este ProSport.ro in materie de presa sportive online? by Maya

- In ce an a fost lansat site-ul? by Ariana

- Ce ati schimba daca ati fi managerul acestui site? by Melanie

- Ce va place cel mai mult legat de acest site? by Melanie

- Ce poate vedea utilizatorul pe acest ProSport.ro? by Luke

- La cat este cotat actualmente site-ul prosport.ro conform site-ului www.websiteindeph.com? by Kaylee


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Prosport.ro Prosport.ro
Prosport.ro este o editie online a cotidianului cu acelasi nume si prezinta articole, stiri, clasamente, imagini, interviuri, forumuri si diverse sondaje online. Subiectul principal al acestui site este in general sportul dar accentual este pus in special pe fotbal.

Site-ul este organizat pe mai multe sectiuni, iar in cazul unor evenimente de interes pot aparea noi rubrici sau sectiuni aditionale. Grafica este una non-conformista menita sa rupa monotonia randurilor din articole. Textul, pozele, grafica sunt in marea majoritate marca ProSport.

Pe site-ul www.prosport.ro, vizitatorii pot gasi informatii din lumea sportului intern si international, continut video original, cele mai detaliate module de analiza si statistica a evenimentelor fotbalistice importante precum Liga 1, UEFA Champions League sau Cupa UEFA, dar si multe alte facilitati in obtinerea informatiei. Deasemenea cititorii pot downloada in fiecare zi la ora 17:00 ziarul ProSport in format electronic.

Imaginea site-ului este una indreptata spre o parcurgere usoara si neobositoare a textului, accesarea usoara a galeriilor foto cu un continut bogat si exclusiv, interactivitate crescuta intre vizitatori si redactorii ProSport printr-un sistem de module interactive special desenate, posibilitatea de a participa la concursuri cu teme originale si premii importante.

In partea superioara a site-ului gasim un meniu orizontal de culoare rosie cu urmatoarele butoane: HOME - buton de revenire la pagina principala; FOTBAL INTERN in aceasta sectiune sunt stocate toate stirile legate exclusive de fotbalul din Romania; FOTBAL EXTERN - sunt prezentate stiri din fotbalul international; CM 2010 AFRICA DE SUD - rubrica speciala introdusa o data cu inceperea Campionatului Mondial de Fotbal din 2010 din Africa de Sud; SPORTURI - rubrica ce contine alte sporturi in afara fotbalului cum ar fi Atletism, Handbal, Baschet, Gimnastica, Tenis etc; BLOGURI" prezinta blogurile celor mai important editorialisti de la Prosport JOCURI; MULTIMEDIA - stiri video; POKER.

Imediat dedesubtul acestui mediu se afla un altul gri in care sunt prezente stemele tuturor echipelor de fotbal din prima liga nationala.O data aleasa o echipa utilizatorul are acces la toate stirile legate de echipa respectiva in ordine cronologica(incepand cu cea mai recenta), o buna organizare a informatiei in opinia mea.

Pagina principala (cu meniu dreapta) este frecvent updatata (o data la 3 minute in timpul zilei) oferind un suport informational in timp real. Un dezavantaj ar fi faptul ca pagina principala este foarte mare si cu toate ca imbinarea de culori nu deranjaza este foarte greu de urmarit atat de multa informatie la comun.
Un alt dezavantaj, din punct de vedere al utilizatorului, ar fi publicitatea, sectiunile dedicate acesteia fiind foarte dese.
 
De ce il recomandam?
In concluzie recomand vizitarea acestui site de catre toti iubitorii de sport din Romania si nu numai, el fiind unul din cele mai bune site-uri de sport din tara noastra datorita atat bunei structurari a informatiei cat si a promtitudinii stirilor.
De ce este faimos?
Pe 26 aprilie 2010, unul din cele mai importante site-uri de analiza si traffic online, websiteindepth.com, ii acorda un punctaj de 7743 cu o valoare de piata estimata la 231. 779$, cu un numar de accesare a stirilor de 64,711 si un numar de peste 130 000/zi.
by FW Editor
visit website Categ