FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 264
Comentarii: 0
dynamic poll

promovare-site.net Poll-uri Intrebari despre promovare-site.net

- Cat de popular este promovare-site.net? by Brooklyn

- Ce se gaseste la categoria Top PR? by Lauren

- Am probleme cu incarcarea promovare-site.net. Ce sa fac? by Hunter

- Cate site-uri exista pe promovare-site.net? by Gabriel

- Am nevoie de cont pentru a putea accesa toate serviciile oferite de promovare-site.net? by Kylie

- Ce este promovare-site.net? by Grace


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
promovare-site.net promovare-site.net
In acest moment, pe promovare-site.net exista nu mai putin de 4671 de site-uri impartite in 286 de categorii. Un numar impresionant daca ne gandim ca aici sunt gazduite doar cele mai bune site-uri.

Practic, promovare-site.net poate fi vazut ca o uriasa posibilitate de promovare si reclama online. Oricine isi poate inscrie site-ul atata timp cat acesta respecta cateva reguli de baza:

- se accepta doar site-uri in limba romana - se accepta doar site-uri cu domeniu propriu - nu se accepta subdomenii - nu sunt acceptate site-urile nefunctionale, fara continut sau cu link-uri ce duc la pagini inexistente. - nu se accepta site-uri cu pagini in constructie sau incomplete - nu se accepta site-urile cu continut imoral, ilegal sau ofensator - nu se poate inregistra acelasi site de mai multe ori in cadrul directorului - se acorda prioritate acelor site-uri care au inclus un link reciproc (catre promovare-site.net).

Toate acestea sunt reguli de bun simt iar cei ce le respecta primesc in schimb promovare gratuita pe unul dintre cele mai mari site-uri romanesti de profil. Din punct de vedere al structurii, promovare-site.net vine cu cateva categorii importante: Top voturi, Top vizite, Top PR (page rank), Categorii, Cuvinte cheie, Site-uri noi si Adauga site.

Foarte interesanta este categoria Top PR. Aici sunt gazduite numai site-uri cu PR mai mare sau egal cu 6. Nu exista foarte multe asemenea site-uri in Romania (din pacate) dar cele care se incadreaza aici sunt cu siguranta site-uri de top ce merita vizitate.
 
De ce il recomandam?
Interfata promovare-site.net este una destul de simpla. S-a optat pentru un sistem ce permite afisarea numeroaselor reclame (majoritatea sponsorizate de Google). Nu exista reclame de genul "pop-up" iar asta este un mare plus. Personal, consider ca acest gen de reclame face mai mult rau decat bine unui site. In primul rand reduc considerabil timpul de incarcare. In al doilea rand pot deveni extrem de enervante pentru vizitatorii care se vad nevoiti sa inchida de mai multe ori aceeasi reclama.
De ce este faimos?
Cred ca numele site-ului spune totul: promovare-site.net. Site-ul a fost creat pentru a oferi tuturor o buna posibilitate de a-si promova site-ul si implicit, propria afacere.
by FW Editor
visit website Categ