FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 694
Comentarii: 0
dynamic poll

conquiztador.ro Poll-uri Intrebari despre conquiztador.ro

- Este vreun asemanator site, insa sa poti juca pe plan international? by Dan Buzatu

- Cum sunt livrate premiile? by Faith

- Ce trebuie sa fac pentru a obtine 'aur'? by Abigail

- Pot castiga diferite premii pe conquiztador.ro? by Melanie

- Cat de popular este conquiztador.ro? by Mary

- Am nevoie de cont pentru a putea accesa toate serviciile oferite de conquiztador.ro? by William

- Ce este conquiztador.ro? by Xavier


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
conquiztador.ro conquiztador.ro
Personal, eram unul dintre cei mai mari fani conquiztador.ro in momentul in care acest site a fost lansat. Initial, ideea oferita de conquiztador.ro era una foarte interesanta insa undeva, ceva "scartia" iar in timp, problemele s-au accentuat.Conquiztador.ro este unul dintre site-urile care necesita cont pentru a putea accesa chiar si cele mai mici optiuni.

Practic, fara un cont activ, un utilizator nu poate face mare lucru pe conquiztador.ro. Intregul sistem se bazeaza pe crearea unui cont si jucarea multor jocuri (si cand spun multe, chiar trebuie jucate foarte multe jocuri pentru a strange un punctaj cat de cat decent).

Crearea unui cont pe conquiztador.ro nu este deloc dificil. Trebuie insa introduse cateva date esentiale (nume corect, adresa, etc). Fara aceste date, un jucator nu poate intra in posesia bunurilor castigate.

Sistemul de joc este extrem de simplu si se bazeaza pe intrebari de cultura generala. Exista mai multe modalitati de joc: Blitzkrieg (joc rapid), Razboi de cucerire (joc normal), Camere de duel (joc 1 vs. 1) si Separeu (joc cu prietenii sau importriva computerelor).

Faptul ca jocul in sine nu este gazduit pe acelasi server cu site-ul, ajuta foarte mult in ceea ce priveste optimizarea. Conquiztador.ro se incarca fara probleme chiar si cu o conexiune slaba la internet.

Dupa crearea unui cont, un jucator are acces deplin la toate optiunile din joc. Aceasta isi poate gestiona "aurul" castigat asa cum doreste, poate intra in jocuri noi, poate crea propriile jocuri sau poate licita pentru produsele dorite. Sistemul de licitatii este unul standard. Un produs este pus la vanzare iar timp de cateva zile, jucatorii liciteaza "aur" pentru a cumpara produsul respectiv.

Produsele sunt destul de diverse, incepand cu "aur" (desi suna ciudat este adevarat; se poate licita "aur" pentru a castiga tot "aur") si terminand cu carti, electronice sau invitatii la filme.
 
De ce il recomandam?
Mai trebuie spus ca conquiztador.ro vine cu un forum bine organizat si cu un sistem de chat in interiorul jocului. Jucatorii pot socializa, pot discuta diverse teme iar acest lucru creaza o atmosfera primitoare, mai ales pentru cei nou veniti.
De ce este faimos?
Site-ul este unul foarte bine realizat. Grafica jocului in sine este intersanta, culorile bine alese iar font-ul usor de citit. Acest lucru a ajutat enorm la atragerea unui numar mare de utilizatori conquiztador.ro.
by FW Editor
visit website Categ