FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 710
Comentarii: 0
dynamic poll

Kissfm.ro Poll-uri Intrebari despre Kissfm.ro

- Care este rata de actualizare a siteului? by William

- Cum imi pot crea cont pe Kissfm.ro? by Kayla

- Care a fost numarul de utilizatori unici pe data de 12 iulie 2010? by Hunter

- Ce va place cel mai mult legat de acest site? by Madeline

- Cum as putea asculta Kissfm pe net? by Angel

- Ce fel de site este Kissfm.ro? by Joseph


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Kissfm.ro Kissfm.ro
Kissfm.ro este un portal de entertainment, fiind site-ul de radio numarul 1 din Romania. Acest site ofera muzica de cea mai buna calitate, si informatii de ultima ora despre muzica , artisti si nu numai.

Site-ul este indexat SEO friendly, pe langa materialele scrise fiind expuse si materiale video. Viteza de incarcare a site-ului este relativ buna, avand in vedere volumul mare de informatii si poze continute.

Kissfm.ro este un site dinamic, pagina principala actualizandu-se in mod periodic si destul de frecvent. Principala activitate a site-ului o reprezinta muzica si stirile despre muzica dar exista si concursuri la care utilizatorii acestui site pot participa si castiga diferite premii.

Site-ul are o structura buna, informatia fiind structurata pe diferite categorii : Home - buton de revenire pe pagina principala; "Hot on Kiss FM"; Summer Kiss"; "Emisiuni" - vizitatorul poate viziona diferite emisiuni despre muzica; Djs; Concursuri - utilizatorii acestui site pot participa la diferite concursuri cu diferite premii; Video; Evenimente; Retea.

Pagina principala are un fundal maro deschis, iar meniul principal este scris negru pe alb pentru o a oferi un contrast placut ochiului. In partea stanga a site-ului avem diferite meniuri verticale : "Cele mai recente galerii foto"; "Fresh top 40"; "Cele mai recente blog posts"; "Cele mai recente prodcasturi" si "Retea". Titlurile acestor meniuri sunt scrise cu alb pe rosu.
 
De ce il recomandam?
In opinia mea site-ul Kissfm.ro este realizat profesionist si poate fi considerat din acest punct de vedere unul din cele mai bune site-uri din Romania. Merita vizitat de oricine vrea sa afle stiri de ultima ora despre diferiti cantareti, sa vada topul de muzica actual, sa asculte muzica preferata. Recomand acest site tuturor iubitorilor de muzica de toate genurile dar si persoanele care vor sa se amuze pe diferitele teme care sunt discutate la radio.
De ce este faimos?
Cand vine vorba de numarul vizitatorilor zilnici, Kissfm.ro se poate mandri cu un numar de aproximativ 25 000 de utilizatori unici pe zi. In data de 12 iulie 2010 s-au realizat peste aproximativ 77 000 de afisari, peste 30 000 de vizite si aproape 25 000 de utilizatori unici.
by FW Editor
visit website Categ