FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Kissfm.ro

Aceasta pagina contine poll-uri despre Kissfm.ro. Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll". FamousWhy permite webmasterilor sa isi creeze propriile Poll-uri in interiorul site-ului pentru a analiza parerile vizitatorilor.

De ce il recomandam?
In opinia mea site-ul Kissfm.ro este realizat profesionist si poate fi considerat din acest punct de vedere unul din cele mai bune site-uri din Romania. Merita vizitat de oricine vrea sa afle stiri de ultima ora despre diferiti cantareti, sa vada topul de muzica actual, sa asculte muzica preferata. Recomand acest site tuturor iubitorilor de muzica de toate genurile dar si persoanele care vor sa se amuze pe diferitele teme care sunt discutate la radio.

De ce este faimos?
Cand vine vorba de numarul vizitatorilor zilnici, Kissfm.ro se poate mandri cu un numar de aproximativ 25 000 de utilizatori unici pe zi. In data de 12 iulie 2010 s-au realizat peste aproximativ 77 000 de afisari, peste 30 000 de vizite si aproape 25 000 de utilizatori unici.

Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro

dynamic poll
dynamic poll
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categories
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3