FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 431
Comentarii: 0
dynamic poll

Silkweb.ro Poll-uri Intrebari despre Silkweb.ro

- Ce limbaje de scripting si programare se folosesc? by Jennifer

- Ce presupune serviciul de web design? by Hailey

- Exista feedback din partea clientilor? by Angel

- Ce stiri mai apar pe acest site? by Kaylee

- Cine face parte din echipa SilkWeb.ro? by Justin

- Ce servicii ofera site-ul SilkWeb.ro? by Nathaniel


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Silkweb.ro Silkweb.ro
Silkweb.ro este un site care este specializat in web design si are sediul in Baia Mare. Site-ul pune la dispozitia clientilor cele mai bune servicii de design web si SEO, realizate de o echipa profesionista.

Termenul SEO este o prescurtare a notiunii de Search Engine Optimization, care tradus inseamna optimizare pentru motoarele de cautare. Acest proces de optimizare are scopul de a pozitiona un site pe prima pagina intre rezultatele pe care un motor de cautare le afiseaza - este vorba de cazul unei cautari in functie de anumiti termeni predefiniti saucuvinte cheie.

SEO-ul este vital in realizarea unui site, deoarece peste 75% din vizitatorii care ajung pe un site ajung acolo datorita motoarelor de cautare. La ora actuala, motoarele de cautare au devenit o parte indispensabila pentru cei ce utilizeaza internetul. Motivele sunt evidente:motoarele de cautare (Yahoo, Google sau MSN) furnizeaza instantaneu rezultate ce corespund necesitatilor utilizatorului.

Site-ul mai ofera utilizatorilor informatii cu privire la template design. Partea de template design este de obicei primul pas in conceperea unui site. Dar sa creezi un template care sa fie atragator din punct de vedere vizual, nu este suficient.

Prin intermediul design-ului, vizitatorul trebuie sa poata intelege scopul acestuia si ceea ce se doreste a se transmite prin intermediul site-ului. Din acest motiv, un design este mai mult decat o imbinare de culori si formate de text.

Site-ul are o structura buna, informatia fiind structurata pe categorii speciale. Astfel pe pagina principala utilizatorilor le sunt prezentate atat etapele realizarii unui site cat si alte proiecte realizate de echipa Silkweb.ro.

Meniul principal are urmatoarele sectiuni: Home optiune de revenire la pagina principala; Despre noi sectiune de informare a utilizatorilor cu privire la modul de lucru, echipa SilkWeb.ro si partenerii acesteia; Servicii seunt prezentate serviciile oferite, sectiune care poate fi accesata direct si dupa pagina principala; Portofoliu sunt prezentate proiectele realizate pana in momentul de fata; Oferta; Noutati; Contact.

Pe coloana din dreapta echipa SilkWeb.ro are o sectiune numita Cariere SilkWeb.ro in care acestia ofera posibilitatea de angajare pentru persoanele interesate.
 
De ce il recomandam?
Site-ul merita sa fie vizitat de utilizatorii interesati de Serviciile si programarea web dar si de utilizatorii care vor sa isi deschida un site propriu.
De ce este faimos?
Site-ul are un design bine ales in care pagina principala are fundalul gri iat butoanele din meniuri au culoarea albastra.
by FW Editor
visit website Categ