FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 222
Comentarii: 0
dynamic poll

Susanele.ro Poll-uri Intrebari despre Susanele.ro

- Cine este responsabil pentru acest site? by Matthew

- Ce fel de poze sunt pe acest site? by Ella

- Iti poti face cont pe acest site? by Zoey

- Ce fel de bancuri sunt prezente pe site? by Paige

- Ce este susanele.ro? by Peyton

- Cati utilizatori are susanele.ro lunar? by Peyton


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Susanele.ro Susanele.ro
Susanele.ro este un portal interactiv si de divertisment in care utilizatori pot sa citeasca ultimile bancuri si anecdote si pot vedea poze si caricaturi.

Site-ul a fost creat de KennoMedia.ro care are toate drepturile rezervate asupra lui. Susanele.ro se actualizeaza zilnic si ofera utilizatorilor cele mai noi bancuri din diverse domenii si cele mai ciudate caricaturi.

Ca avantaj, site-ul nu are o pagina principala extreme de mare iar spatiul publicitar este extreme de redus ceea ce duce la o viteza mare de incarcare a site-ului.

Susanele.ro are o structura buna fiecare banc are categoria sa pentru o accesare cat mai usoara a utilizatorilor. In partea superioara a paginii principale exista un meniu orizontal in care utilizatorilor le sunt prezentate o serie de site-uri cu subiecte diferite fata de site-ul in cauza.

Acest meniu intra si el la capitolul publicitate. Meniul are urmatoarele sectiuni: Stiri economice; Web design; Electrosimulare, coafor; Hosting gazduire site; Advertaising with brains; Patratelul rosu; Cabinet de Avocatura.

Sub acesta exista si meniul site-ului cu rubricile Home revenire pe pagina principala; Bancuri sunt prezentate bancurile de pe acest site grupate pe categorii; Poze aici utilizatorii pot admira cele mai neobisnuite poze.

In continuare pe pagina principala informatia este organizata pe sectiuni. Astfel apar sectiuni ca Login aici utilizatorii se pot inregistra sau autentifica in caz ca au cont pe acest site; Bancul zilei este prezentat cel mai bun banc; aceasta sectiune se actualizeaza zilnic; Top bancuri fiecare banc are atasat o rubrica Voteaza, in care este evaluat de catre utilizatori.

In urma evaluarii bancul prieste un anumit numar de voturi si se alcatuieste un calsament al celor mai bune bancuri; Top poze clasamentul celor mai votate si hilare poze de pe site.

In afara de aceste sectiuni exista si sectiunea Bancuri in care glumele sunt puse pe categorii cum ar fi: Alinuta, Animale, Ardeleni, Artisti, Badea si Gheorghe, Betivi, Blonde, Bula, Deocheate(categorie cu cele mai multe bancuri), Doctori, Intrebari, Ion si Maria, Politisti, Tigani etc.
 
De ce il recomandam?
Site-ul are peaste 3000 de utilizatori zin fiecare luna care produc peste 16 000 de acesari.
De ce este faimos?
Sub sectiunea de Bancul zilei utilizatoii pot vede si poza zilei, iar sub aceasta se afla Top utilizatori, clasamentul celor mai activi utilizatori; cei care au votat cel mai mult pe site. Exista o sectiune in care si pozele sunt grupate pe mai multe categorii: Adulti, Afaceri, Animale, Batrani, O lume nebuna, Romanesti, Sport etc.
by FW Editor
visit website Categ