FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 227
Comentarii: 0
dynamic poll

Subs.ro Poll-uri Intrebari despre Subs.ro

- Cum se poate vedea un film pe site? by Landon

- Cati utilizatori zilnici are site-ul? by Trinity

- Poti vedea ce useri au cont pe acest site? by Grace

- Cum iti poti face cont pe acest site? by Tristan

- Exista concursuri pe site? Unde se pot gasi mai multe detalii? by Isaiah

- Care este culoarea de background a site-ului? by Nathaniel


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Subs.ro Subs.ro
Subs.ro este un site romanesc dedicate traducerilor si subtitrarilor tuturor productiilor importante de la Hollywood si nu numai.

Accesand acest site utilizatorii pot downloada numeroare subtitrari atat in limba romana cat si in alte limbi(engleza, franceza, germana, spaniola etc).

Site-ul este actualizat destul de des fie cu noi subtitrari, fie cu informatii utile, pentru toti utilizatorii, aflate la sectiunea Stitiť a site-ului.

Pagina principala este mare cu un fundal alb in care informatiile sunt impartite in mai multe categorii: Stiri" informatii utile transmise de administratorul site-ului catre utilizatori; Sticky" cele mai noi subtitrari aparute; Subtitrari" subtitrarile sunt organizate sub forma unei liste si pot fi parcurse pe rand de utilizatori.

In meniul principal, care are culoarea maro, se afla urmatoarele sectiuni: Stiri; Subtitrari" aici informatia este foarte bine impartita in 3 subcategorii: Subtitrari Romanesti, Subtitrari Straine si Toate subtitrarile; Categorii" subtitrarile sunt impartite in functie de filme si aici se gasesc 3 sub categorii: Filme, Seriale si Genuri de filme; Trailers" categorie speciala in care echipa Subs.ro da posibilitatea utilizatorilor sa urmareasca mostre din filmele preferate; Forum discutii generale pe diverse teme cum ar fi: literature, jocui, sport si desigur filme; Alte linkuri" alte linkuri utile pentru userii site-ului; Autentificare.

Sub meniul principal utilizatorii au optiunea de a cauta filmul preferat folosind una din cele 2 casute de cautare. Una din ele cauta filmele dupa numele lor iar cealalta dupa id-ul filmului conform site-ului www.imdb.com.

Spatiul commercial este extrem de redus si cu toate ca are o baza de date mare Subs.ro se incarca relativ repede.
 
De ce il recomandam?
Acest site este extrem de util tuturor iubitorilor de film din Romania si nu numai datorita atat unei baze de subtitrari complete cat si unui mod profesionist de a administra site-ul.
De ce este faimos?
Numarul de utilizatori unici saptamanali ai site-ului depaseste cifra de 100 000 iar numarul de accesari este in jurul cifrei de 670 000 la un numar de 260 000 de vizite.
by FW Editor
visit website Categ