FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 179
Comentarii: 0
dynamic poll

sellerator.ro Poll-uri Intrebari despre sellerator.ro

- Cum pot vedea pretul unui site de e-commerce? by Natalie

- Exista vreun suport din partea sellerator.ro pentru cei ce cumpara site-uri de e-commerce? by Brooklyn

- Doresc sa imi cumpar un site de e-commerce insa pretul unui astfel de site este extrem de ridicat. Cum este oferta sellerator.ro din acest punct de vedere? by Alexandra

- Cat de popular este sellerator.ro? by Destiny

- Am nevoie de cont pentru a putea accesa toate serviciile oferite de sellerator.ro? by Aubrey

- Ce este sellerator.ro? by Jonathan


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
sellerator.ro sellerator.ro
Din pacate, costul unui astfel de site este destul de ridicat, cel putin pentru posibilitatile materiale existe in Romania. De exemplu, un site de os-commerce, foarte bine realizat, cu un shopping cart extrem de performant si cu multiple modalitati de plata incorporate poate costa pana la 3.000 de dolari.

Sellerator.ro vine cu o alternativa pentru piata romaneasca. Sellerator.ro ofera clientilor sai consultanta si audit e-commerce, administrare sisteme e-commerce, design, programare HTML, integrare Sellerator, dezvoltare modulara la comanda si servicii de intretinere magazin la cele mai bune preturi. Oferta sellerator.ro este adaptata pietei romanesti si posibilitatilor materiale existente aici.

Din punct de vedere al structurii, sellerator.ro este impartit in cateva sectiuni majore: Deschide un magazin online (contine cateva date foarte importante despre cum se poate deschide un magazin online pas cu pas), Sellerator (ofera o lista completa cu serviciile oferite de sellerator.ro), Functionalitati, Servicii, E-commerce (vine cu o scurta analiza a pietei e-commert din Romania ultimilor ani) si Despre noi.

Pe langa toate aceste optiuni mai exista si o sectiune in care vizitatorii pot vedea proiectele realizate de echipa sellerator.ro. Cei interesati de oferta au multiple modalitati de a contacta echipa sellerator.ro: telefon, e-mail, yahoo messenger, Twitter, Facebook sau formular. In plus, un utilizator se poate abona la un newslatter si poate primi informatii noi si oferte din partea echipei sellerator.ro.

In ceea ce priveste optimizarea si functionalitatea, sellerator.ro este un site bine construit. Nu exista nici un fel de reclama, doar oferta sellerator.ro. Site-ul se incarca foarte repede si fara probleme pe orice browser de internet (Firefox, IE, Mozilla, Safari, etc).
 
De ce il recomandam?
Pentru cei interesati de domeniul e-commerce, sellerator.ro poate oferi cateva solutii bune la preturi mai mult decat acceptabile. Construirea unui site de gen de la 0 implica costuri ridicate, multa munca si este necesara o lunga perioada de timp. Echipa sellerator.ro se poate ocupa de toate detaliile si poate crea un site de e-commerce de cea mai buna calitate la un pret mai mult decat acceptabil.
De ce este faimos?
Poate ramura economica care s-a dezvoltat cel mai rapid este comertul online. Prin comert online intelegem acele site-uri ce au la baza o structura de e-commerce sau os-commerce.
by FW Editor
visit website Categ