FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 180
Comentarii: 0
dynamic poll

Sexyme.ro Poll-uri Intrebari despre Sexyme.ro

- Este acest site interzis vreunei categorii sociale? by Jasmine

- Care este politica site-ului cu privire la poze? by David

- Se actualizeaza des site-ul? by Valeria

- Unde se poate gasi ajutor in cazul unei probleme, neintelegeri? by Eli

- Cine poate adauga comentarii si comunica pe acest site? by Gracie

- Cum se pot realiza conturi pe acest site? by Tristan


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Sexyme.ro Sexyme.ro
Pe Sexyme.ro utilizatorii pot admira si vota o gama larga de poze cu fete si baieti, pot citi bancuri, se pot relaxa jucandu-se diverse jocuri si se pot informa citind foarte multe stiri.

Pe acest site te poti distra si iti poti face rapid prieteni pe sectiunile de chat special create si nu numai.

Site-ul are un meniu principal cu urmatoarele sectiuni: Home sectiune de revenire la pagina principala; Forum sectiune unde utilizatorii pot interactiona; Fun aici utilizatorii pot admira si vota poze si filmulete haioase, pot citi cele mai noi si cele mai amuzante bancuri, putand lasa si anumite comentarii; Horoscop; Jocuri sectiune de jocuri online pentru utilizatorii site-ului; Stiri sectiune unde utilizatorii se pot informa despre cele mai noi stiri din lumea mondena; Avatare; Contul Meu.

Exista si un al doilea meniu pe site cu rmatoarele optiuni: Kuple aici membrii site-ului isi pot forma cupluri, comunica si se pot distra; Voteaza rubrica in care utilizatorii pot vota cele mai bune poze dupa site; Top 10 exista si un clasament al pozelor votate; Recomandari; Useri Online.

Pagina principala are 3 coloane. Pe prima coloana sunt afisati membrii site-ului care sunt prezenti pe site, fiecare avand asociata o poza. Pe a doua coloana utilizatorii pot admira foarte multe poze fie accesand direct rubricile dedicate, fie utilizand casutele de cautare.

Astfel utilizatorii pot alege ce poze pot vedea (Exemplu: cu fete, cu baieti, cu fete si baieti) si intre ce categorii de varsta sa se incadreze userii (Exemplu: 16-25; 26-35; peste 36; orice varsta).

Cea de-a treia coloana este dedicate publicitatii, aici aparand reclame la diverse servicii si produse (Exemplu laptop-uri; site-uri ).
 
De ce il recomandam?
Acest site este recomandat tuturor pesoanelor care vor sa intre intr-o comunitate on-line si sa isi faca prieteni.
De ce este faimos?
Site-ul este unul vizual cu foarte multe poze si imagini ai membrilor site-ului(singurii care au acest drept). Cum poti devein membru? Nimic mai simplu, utilizatorii trebuie sa isi faca un cont impreuna cu un profil pe sectiunea Utilizator nou din partea de sus a site-ului(dreapta). O data creat acest cont puteti sa va postati pozele pe site, vota alte poze si comunica cu ceilalti membri ai site-ului in vederea creari a cati mai multi prieteni.
by FW Editor
visit website Categ