FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 654
Comentarii: 0
dynamic poll

Port.ro Poll-uri 
Intreaba despre Port.ro

Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Port.ro Port.ro
Port.ro este unicul site cu 197 programe TV, el a fost lansat in iunie 2001.

Port.ro ofera dinamism printr-o actualizare constanta, de asemenea site-ul tine la current vizitatorii cu ultimele programe din domenii ca: Programul TV, Cinema, Muzica, Teatru, Spectacole, Festivaluri, Expozitii, Restaurante, Cluburi, Concursuri.

Programul TV: Programul detaliat pentru 119 posturi TV, cu descrieri ale filmelor, ale emisiunilor, incluzand captura TV, precum si cu caseta "Acum la TV".

Programul Cinema: Toate cinematografele la nivel national, precum si programul acestora la zi si in avans, cu descrieri detaliate ale cronici, trailere traduse, filmelor, fotografii, distributia completa cu biografia actorilor, recomandari.

Programul Concertelor: Cele mai importante evenimentele muzicale din Bucuresti si din marile orase. Toate genurile de muzica, programele concertelor de la filarmonici pana la cluburi.
Programul Teatrelor: Programul la zi si in avans al teatrelor din Bucuresti si din toata tara, descrieri detaliate ale spectacolelor si teatrelor, distributia completa, arhiva.

Programul Festivalelor: Calendarul festivalelor din Romania, de toate genurile, cu accent pe cele de teatru, film si muzica. Prezentari detaliate cu date, program, facilitati, participanti, plus recomandari cu text original, fotografii si afise.

Baza de date cu restaurante: Actualizata aproape zilnic, acopera cele mai importante orase din tara, ofera informatii despre specific, preturi si modalitati de plata, ambient, orar.

In momentul de fata PORT.ro are peste jumatate de milion de vizitatori lunar. Totodata, port.ro, ca furnizor de continut, exporta informatii catre portaluri romanesti importante precum: 123start.ro, Acasa.ro, Kappa.ro, Desprecopii.com, Ele.ro, Jurnalul.ro, Rol.ro, Hotnews.ro, Meme.ro, Bascalie.ro, Informmedia.ro.

De asemenea, site-ul furnizeaza televiziunilor digitale Dolce TV, BoomTV si UPC, programul TV complet pentru canalele oferite de acestea abonatilor sai.

Culoarea de fundal a site-ului este alba combinata cu vri, o alegere buna care nu deranjeaza la ochi. Meniul este in cea mai mare parte alb continand foarte putin rosu, acesta fiind folosit doar la titlurile meniului. Port.ro nu are problem de incarcare, se incarca foarte rapid, reclamele sunt foarte bine asezate in pagina asa incat sa nu deranjeze utilizatorul.
 
De ce il recomandam?
In opinia mea site-ul Port.ro este realizat profesionist si poate fi consideratcel mai bun de acest gen.
De ce este faimos?
Port.ro este un portal de divertisment, timp liber si distractie.
by fw editor
visit website Categ