FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 244
Comentarii: 0
dynamic poll

Pgl.ro Poll-uri Intrebari despre Pgl.ro

- Care este rata de actualizare a siteului? by Madeline

- Care dintre counter-i si terorist-i au armele mai bune? by Sofia

- Care este diferenta dintre counter si terorist? by Jason

- Care este cea mai buna arma din joc? by Austin

- Ce fel de joc este Counter-Strike? by Aaron

- Ce joc promoveaza Pgl.ro? by Adam


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Pgl.ro Pgl.ro
Pgl.ro este un site care ofera informatii utile in timp real fiind, despre cunoscult joc pe pc Counter-Strike, diferite concursuri, turnee sau eventuale lan partyuri care vor avea loc.

Sub abrevierea comuna de CounterStrike se ascunde un first-person shooter ( FPS ) tactic care a rezultat din modarea a nu mai putin celebrului HalfLife de catre Minh Gooseman¯ Lee si Jess "Cliffe" Cliffe .Ca orice industrie care se respecta , jocul -sa extins in nenumarate serii , cum ar fii CounterStrike : Condition Zero ,Source sau Anthology.

Conform Steam Powered, in momentul acesta in jur de 44.000 de useri joaca Counter Strike si 54000 prefera Counter Strike: Source. Cu o medie de 150.000 de jucatori pe zi, Counter Strike ramane cel mai jucat shooter al tuturor timpurilor, acesta are o medie lunara a jucatorilor de 4 "5 milioane.

Site-ul tine la curent utilizatorii cu ultimele stiri despre diferite clanuri (echipe), wars (meciuri intre echipe), clasamentul ligii PGL (professional gamers league) etc.Viteza de incarcare a site-ului este mare, permitandu-i utilizatorului sa navigheze rapid.

Site-ul ofera dinamism printr-o actualizare constanta si prin prezentarea cititorilor diferite stiri despre noutati in domeniul jocului Counter-Strike si meciurile care vor urma in divizile fruntase (A, B1 ,B2) ale ligii pgl.

Site-ul are o structura buna, informatia fiind structurata pe categorii speciale. Pagina principala are in partea sa superioara un meniu orizontal cu diferite categorii (stiri, clasament, clanuri, wars, regulament, cafe-uri, evenimente, forum, sms). In partea dreapta a site-ului avem un meniu vertical cu meciurile care vor urma sa fie jucat in divizile A, B1, B2.

Culoarea de background a site-ului este negru, meniurile de stiri si cu meciurile ce vor urma sunt pe o culoare de gri inchis iar titlul meniurilor este negru.
 
De ce il recomandam?
In opinia mea site-ul Pgl.ro este realizat profesionist si poate fi considerat din acest punct de vedere unul dintre cele mai bune site-uri pentru jocuri pe pc din Romania.
De ce este faimos?
Numarul vizitatorilor unici nu este foarte mare deoarece pe acest site nu se afla nici o reclama, astfel publicitatea acestui site fiind o problema.
by FW Editor
visit website Categ