FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 268
Comentarii: 0
dynamic poll

Infoportal.ro Poll-uri Intrebari despre Infoportal.ro

- Se pot gasi pe acest site informatii din sport? by Wyatt

- Ce produse se pot gasi in sectiunea de shopping? by Mariah

- Cine este propreitarul site-ului www.infoportal.ro? by Liam

- Cum pot ajunge rapid la stirea dorita? by Ariana

- Cum poti sa iti faci cont pe acest site? by Payton

- Cati utilizatori are site-ul zilnic? by Jack


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Infoportal.ro Infoportal.ro
Infoportal.ro este un site de stiri care ofer utilizatorilor zi de zi informatii din lumea politica, mondena, sociala etc. Pagina web infoportal.ro este proprietatea SC ASESOFT NET SRL, care are toate drepturile rezervate asupra site-ului.

Site-ul este foarte bine structurat avand numeroase sectiuni si rubrici extreme de interesante. In portiunea superioara a site-ului se afla meniul principal care are urmatoarele sectiuni: Revista presei - sectiune unde sunt prezentate cele mai noi stiri din ziarele din Romania; Stiri Bucuresti stiri legate exclusiv de municipiul Bucuresti; Vremea rubrica meteo a site-ului; Curs Valutar prezinta variatiile celor mai importante monede in raport cu leul; Informatii utile aici informatiile sunt grupate pe orase; Shopping aici sunt prezentate oferte pentru diferite produse pe care cei interesati le pot consulta; Media; Anunturi.

Sub acest meniu in drepta site-ului se afla casuta de cautare, optiune pe care utilizatorii o au pentru o navigare cat mai rapida la stirea dorita.

Sub meniuri pagina principala este impartita in 3 coloane. Pe prima coloana se gaseste un meniu vertical cu urmatoarele sectiuni: Actualitate; Analize; Economie; Societate; Politica; International; Stil de viata; Sport; IT&C; Turism; Communicate de presa; Bloguri. Sub acesta este afisat cursul valutar, apoi arhiva de stiri, horoscopul si sectiunea de programe TV.

Coloana a doua este cea mai importanta, aici fiind afisat continutul stirilor grupate bineinteles pe sectiuni. Astfel prima stire aparuta pe coloana a doua este Stirea zilei apoi apar stiri in sectiunile de Actualitate, Economia la zi, Auto, Social, Sanatate, Juridic, Cultura, Religie, Stiinta, Politica, Lumea azi, Showbiz, Sport si IT&C. Fiecare rubrica are o poza si o mica lista de stiri pe care cei interesati le pot accesa.

Pe coloana a treia cititorii pot gasi ultimile striri aparute pe site precum si stiri din Bucuresti. Exista o rubrica in care sunt grupate stirile din sport la sectiuni gen Fotbal, Baschet, Handbal, Tenis, F1. Sub aceastea se afla sectiunile de Shopping si Locuri de munca, Fun si Auto.
 
De ce il recomandam?
Acest site merita vizitat de cati mai multi utilizatori datorita modului priofesionist cu care este gestionata informatia si obiectivitatii stirilor.
De ce este faimos?
Design-ul nu este unul complex, pe acest site accentul cazand pe calitatea si promptitudinea stirilor. Astfel pagina principala are fundalul alb, sectiunile din meniuri au culoarea albastra iar titlul sectiunilor principale de pe coloana a doua au culoarea neagra.
by FW Editor
visit website Categ