FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 241
Comentarii: 0
dynamic poll

travian.ro Poll-uri Intrebari despre travian.ro

- Trebuie sa downloadez jocul pentru a ma putea juca? by Grace

- Cat timp ma pot juca pe un server? by Michael

- Cati jucatori de Travian exista pe travian.ro? by Gabrielle

- Cate conturi de Travian imi pot face? by Lillian

- Am nevoie de cont pentru a ma conecta pe travian.ro? by Nevaeh

- Ce este travian.ro? by Gavin


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
travian.ro travian.ro
Travian.ro este varianta romaneasca a celebrului site travian.com si pana acum a reusit sa stranga nu mai putin de 28.000 de jucatori activi.

Din punct de vedere al structurii, travian.ro este un site destul de simplist. Se vizeaza in principal crearea unui mediu cat mai prietenos pentru utilizatorii acestuia. Pe primul loc este experienta de care se bucura jucatorii si abia apoi vine functionalitatea site-ului.

Travian.ro este impartit in mai multe sectiuni importante: Acasa, Instructiuni, Tutorial, Login, Inregistrare, Forum si Chat. Pentru a avea acces la Travian, este necesara crearea unui cont.

Foarte important: un jucator nu poate avea mai mult de un cont pe acelasi server. Identificarea jucatorilor se face prin intermediul adresei de IP iar in cazul in care un jucator este depistat ca nu a respectat aceasta regula de baza, acesta isi poate pierde contul definitiv.

Procesul de inregistrare este unul destul de simplu. In primul rand, jucatorul trebuie sa aleaga pe ce server doreste sa joace. In acest moment, exista doua lumi disponibile: lumea 6 si lumea 7.

Dupa alegerea server-ului, utilizatorul trebuie sa completeze un mic formular de inscriere cu numele dorit in joc, adresa de e-mail (trebuie sa fie una valabila deoarece pe acea adresa va fi trimis automat un link de confirmare a inregistrarii) si parola. Pe langa aceste campuri, un jucator isi mai poate alege tribul din care va face parte (romani, barbari sau daci) si pozitia pe harta de unde va incepe.

Din punct de vedere al optimizarii, travian.ro se incarca foarte rapid iar trecerea de la o pagina la cealalta sa face fara nici un fel de probleme. Site-ul se incarca si functioneaza perfect pe orice browser: Firefox, IE, Opera, Safari, etc.
 
De ce il recomandam?
Jocul in sine se desfasoara intr-o "fereastra" diferita, conectata la un server alternativ. Datorita acestui lucru, functionarea travian.ro nu este afectata in nici un fel de numarul de jucatori existenti.
De ce este faimos?
O data cu evolutia internetului, au evoluat si jocurile de tip "browser". Poate unul dintre cele mai populare jocuri de acest fel este Travian, un joc de strategie ce a reusit sa atraga milioane de jucatori din intreaga lume.
by FW Editor
visit website Categ