FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 203
Comentarii: 0
dynamic poll

triburile.ro Poll-uri Intrebari despre triburile.ro

- Exista vreo diferenta intra triburile.ro si tribalwars.com? by Samantha

- Trebuie sa downloadez jocul pentru a ma putea juca? by Michael

- Cati jucatori sunt pe triburile.ro? by Jacob

- Cate conturi imi pot face pe triburile.ro? by Lucas

- Am nevoie de cont pentru a ma conecta pe triburile.ro? by Nevaeh

- Ce este triburile.ro? by Evan


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
triburile.ro triburile.ro
Asa cum era de asteptat, si asa cum se intampla in cazul multor alte site-uri asemanatoare, triburile.ro are o structura cat se poate de simpla. Accentul se pune pe jucatori si pe crearea unei interfete cat mai accesibila.

Practic, cel mai important lucru este ca un eventual nou jucator sa poata gasi informatii legate de joc cat mai simplu si sa se poata inscrie rapid si fara probleme. Din aceasta cauza, marea majoritate a categoriilor existente pe triburile.ro se refera direct la jocul Triburile: Ajutor, Reguli de Joc, Forum, Suport, Speed (pentru asa numitele speed servers; servere in care timpul trece mult mai rapid), Echipa, Statistica si Login.

Prima pagina este una destul de primitoare. Pentru design s-au folosit elemente din Triburile iar culorile alese au fost maro, galben deschis si cenusiu pentru a crea impresia de "lume medievala". Tot pe prima pagina exista si cateva poze din joc pe care un jucator nou le poate analiza inainte de a-si crea cont.

Sectiunea de forum este una destul de complexa. Exista numeroase topic-uri in care se poarta discutii legate de joc, de strategii de joc, servere sau discutii libere. Mai trebuie spus ca fiecare server se bucura de propria sectiune pe server.

Din punct de vedere al optimizarii, triburile.ro se "misca" foarte bine. Site-ul se incarca rapid indiferent de browser-ul utilizat (Firefox, Opera, IE, Safari, Chrome, etc) iar trecerea de la o pagina la cealalta sa face fara probleme.

Un aport important la buna optimzare a triburile.ro este adus si de faptul ca jocul este gazduit pe alte servere. De fapt, fiecare lume se bucura de propriul server. Astfel, indiferent de numarul de jucatori inscris (iar in acest moment sunt peste 100.000), triburile.ro se va incarca la fel de repede.
 
De ce il recomandam?
Un alt element important este lipsa reclamelor. Pe triburile.ro nu exista nici un fel de reclama, lucru extrem de rar in special la site-uril de acest gen.
De ce este faimos?
Triburile.ro este site-ul romanesc al unuia dintre cele mai populare jocuri de strategie gen browser: Tribal Wars.
by FW Editor
visit website Categ