FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 189
Comentarii: 0
dynamic poll

Toxel.ro Poll-uri Intrebari despre Toxel.ro

- Exista drepturi de autor? by Jacob

- Exista publicitate pe Toxel.ro? by Adrian

- Cum te poti loga pe Toxel.ro? by Olivia

- Cand a fost lansat site-ul Toxel.ro? by Mary

- Cat de des se actualizeaza site-ul Toxel.ro? by Carlos

- Cati vizitatori are site-ul pe zi? by Angelina


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Toxel.ro Toxel.ro
Toxel.ro este un site care se ocupa cu mediatizarea frumosului si a lucrurilor interesante atat din Romania cat si de peste hotare.

Pe site utilizatorii pot gasi diverse lucruri fascinante si interesante de la: fotografii, arta digitala, reclame pana la haine, gadgeturi si chiar aplicatii si jocuri.Toxel.ro are o structurare buna, site-ul fiind impartit pe rubrici si sectiuni. Meniul principal are urmatoarele optiuni: Gadget – sunt prezentate imagini si desene interenante cu: masini, laptopuri, mouse-uri, telefoane mobile si alte echipamente IT; Design sunt prezentate imagini si desene cu diferite design-uri si amenajari interioare; Concept sectiune dedicata imaginilor ultimelor versiuni de masini, motociclete, biciclete, laptopuri etc; Lux – imagini cu barci, yaht-uri, camera de hotel etc; Movies aici utilizatorii pot urmari filme dintre cele interesante; Clothes diverse imagini cu imbracaminte; Games sectiune dedicata jocurilor; Rides sectiune dedicata masinilor; Funny diverse imagini haioase; Soft; Inspire; Ads; Club; Forum.

Pagina principala are 3 coloane fiecare dintre acestea avand articole din categoriile amintite mai sus.

In partea superioara a paginii principale exista si o casuta de cautare in care utilizatorii pot cauta stirile si imaginile pe care ii intereseaza. Tot aici puteti gasi optiunea Home care intorc utilizatorii pe prima pagina indiferent in ce sectiune sau rubrica s-ar afla acestia.

Design-ul este unul bine ales pagina principala avand fundalul alb in timp ce meniul are culoarea neagra pentru contrast. Stirile de pe pagina principala au titlul albastru.
 
De ce il recomandam?
Site-ul Toxel.ro ocupa locul 20 in topul celor mai vizitate site-uri de diverse din Romania cu un numar de peste 50 000 de vizitatori unici pe luna si 1 800 000 de afisari.
De ce este faimos?
Site-ul ofera dinamism printr-o actualizare constanta a rubricilor si materialelor oferite. Principala activitate a site-ului o reprezinta stirile dar exista si alte activitati cum ar fi cele interactive (jocurile).
by FW Editor
visit website Categ