FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 242
Comentarii: 0
dynamic poll

StirileProTv.ro Poll-uri Intrebari despre StirileProTv.ro

- Cine prezinta Horoscopul pe site-ul StirileProTv.ro? by Andrea

- Se poate asculta muzica pe site? by Gianna

- Ce altceva in afara de stiri putem admira pe acest site? by Connor

- Care este culoarea predominanta pe site? by Sydney

- Cati utilizatori zilnici are in momentul de fata site-ul StirileProTv.ro? by Autumn

- In ce an a fost lansat site-ul StirileProTv.ro? by Adam


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
StirileProTv.ro StirileProTv.ro
StireleProTv.ro este site-ul principal de stiri al postului ProTv si are numeroase informatii din diferite domenii.

Site-ul tine la current cititorii cu ultimele stiri din politica, economie, sanatate, cinematografie, entertainment, sport etc. Dupa cum se poate observa vizitand site-ul acesta are pe pagina principala sectiuni special bine structurate pentru o parcurgere cat mai rapida si facila a informatiei.

Astfel la inceputul paginii principale este afisata stirea zilei, apoi urmeaza sectiunile Eveniment, Social, Economie, Politic, International, Sanatate, Sport, Travel, Timp liber si Let's do it Romania! . Dupa urmeaza sectiuni de FILM/TV, MUZICA si ENTERTAINMENT.

Actualizarea site-ului se face permanent ceea ce confera acestuia dinamism si originalitate. Principala activitate a site-ului o reprezinta stirile dar exista si alte activitati secundare cum ar fi cele interactive (jocurile).

Pagina principala este una mare ceea ce din punctul meu de vedere reprezinta un dezavantaj, spatiul publicitar fiind foarte mare.

Ca toate site-urile de stiri care se respecta StirileProTv.ro are la inceputul paginii principale un meniu, pentru o navigare cat mai rapida si cat mai eficienta, cu urmatoarele optiuni: STIRI; LOCALE; CSID; SHOW-BUZZ; EXCLUSIV; VIDEOTECA; PROGRAME; CAMPANII.

Activarea oricarei optiuni deschide o pagina secundara cu categoria de programe preferate. Fiecare sectiune din meniul principal are la randul sau mai multe rubrici de exemplu la sectiunea SHOW-BUZZ avem rubrici ca: Film/TV; Muzica; Entertainment; Erotic; Horoscop; Problemele lui Busu; Michael Jackson.

Sectiunea de programe este impartita pe ore si are rubricile: Ora 07:00; Ora 13:00; Ora 1700; Ora 19:00; Ora 22:30 si Videochat.

Design-ul paginii principale este unul complex. In prima parte a site-ului predomina culoare albastru pe o culoare de fundal alba. La sectiunile de Film/Tv, Muzica, Entertainment, Erotic, Problemele lui Busu si Horoscop toate stirile au culoarea rosie.
 
De ce il recomandam?
Este un site util atat pentru iubitorii postului cat si pentru utilizatorii care vor sa afle rapid informatii de ultima ora.
De ce este faimos?
Pe site sunt prezente atat stiri scrise cat si stiri si informatii in format video asta atragand un numar din ce in ce mai mare de cititori. In prezent numarul de utilizatori ai site-ului se apropie de 250 000 cu un numar de peste 1 000 000 de afisari.
by FW Editor
visit website Categ