FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 721
Comentarii: 0
dynamic poll

hainedeclub.ro Poll-uri Intrebari despre hainedeclub.ro

- Cum pot contacta reprezentantii hainedeclub.ro? by Bailey

- Cate produse sunt pe hainedeclub.ro? by Dylan

- Cum pot primi produsele comandate? by Brody

- Cat de popular este hainedeclub.ro? by Jeremiah

- Am nevoie de cont pentru a putea accesa toate serviciile oferite de hainedeclub.ro? by Nathan

- Ce este hainedeclub.ro? by Henry


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
hainedeclub.ro hainedeclub.ro
Cred ca numele site-ului spune totul despre domeniul de activitate al acestuia: "hainedeclub.ro". Design-ul este unul extrem de simplist. Se poate observa forma "patrata" a butoanelor in momentul apasarii acestora. In plus, elementele grafice alese nu sunt cele mai inspirate. Nu vad legatura intre elemente florale si frunze si hainele de club.

In plus, site-ul ar fi trebui sa fie disponibil in doua limbi: engleza si romana (cel putin exista optiunea pentru site in limba engleza). Traducerea in engleza insa este defectuoasa si de cele mai multe ori, incompleta (doar sectiuni de text sunt traduse, celelalte ramanand in limba romana).

In ceea ce priveste numarul de produse, ei bine, acesta este extrem de redus. Practic exista aproximativ 30 de articole de imbracaminte existente in oferta hainedeclub.ro, mult prea putin pentru un magazin online (mai ales unul de imbracaminte).

Desi sunt trecute categoriile, nu exista nici un articol in Adidasi barbatesti sau Adidasi fete. In plus, filtrul nu contine decat o singura firma iar in acest caz nu se poate vorbi despre un filtru efectiv.

O alta problema evidenta pentru un site de acest tip este lipsa descrierii produselor. Practic, un produs vine cu o simpla imagine (sau cateva imagini), nu foarte sugestiva si informatii legate de marime. Nu exista in schimb nimic despre tipul de material folosit, consistenta materialului, daca produsul este disponibil in diferite culori sau nu, etc.

Aceste elemente sunt absolut esentiale in crearea unei impresii asupra produsului dorit. Personal, nu as cumpara nimic de pe un astfel de site, atata vreme cat nu am o imagine completa a ceea ce cumpar.
 
De ce il recomandam?
Interfata este una standard. Produsele de imbracaminte sunt impartite in cateva categorii pentru o mai buna cautare: Adidasi barbatesti, Adidasi fete, Blugi fete, Camasi fete, Fuste fete, Pulovere fete, Sandale, Topuri fete, Pantaloni, Rochie fete, Bluze fete. Dupa cum puteti vedea, 90% dintre produsele oferite pe site sunt pentru fete iar denumirile categoriilor tin sa sublinieze asta. Din pacate, nu sunt foarte multe lucruri bune de spus despre acest site.
De ce este faimos?
Hainedeclub.ro este un site de unde doritorii isi pot achizitiona imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru "club".
by FW Editor
visit website Categ