FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 249
Comentarii: 4
dynamic poll

Frsah.ro Poll-uri Intrebari despre Frsah.ro

- Exista si o versiune in engleza a site-ului? by Blake

- Cati ani are Federatia Romana de sah de cand activeaza in Romania? by Megan

- Un jucator poate avea si civ si elo? by Bailey

- Ce este CIV-ul? by Xavier

- Ce reprezinta elo-ul? by Ashley

- Care este jucatorul de sah numarul 1 in Romania by Caleb


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Frsah.ro Frsah.ro
Site-ul www.Frsah.ro este portalul Federatiei Romane de sah si unul din cele mai accesate site-uri in domeniu din Romania.

Activitatea acestui site este strict legata de subiectul sah, aici fiind prezentate numeroase stiri cu privire la activitatea "sportului mintii" in Romania si nu numai.

Site-ul este indexat SEO friendly si prezinta numai articole scrise, neavand video-uri. Acest lucru este pe de o parte bine deoarece site-ul nu este foarte incarcat si are o viteza mai mare de incarcare in browsere. Spatiul publicitar este de asemenea foarte redus ceea ce, in opinia mea este un avantaj.

Site-ul nu este actualizat foarte des (in medie o data la 2-3 zile) doar atunci cand apar stiri de interes despre sahistii romani sau alte activitati ale federatiei.

Structurarea informatiei pe site este una buna, in partea superioara a paginii apare denumirea site-ului impreuna cu adresa Federatiei Romane de Sah apoi pe masura ce se parcurge site-ul apar diverse stiri despre sah in sectiunea centrala, dedicate acestora, incadrate de 2 meniuri in stanga si in dreapta.

Fiecare stire aparuta pe pagina principala are un titlu scris pe o banda albastra, impreuna cu o poza si cu textul complet pentru respective stire.

Acesta este un dezavantaj al site-ului; deoarece pentru un volum mare de stiri aparute pe o perioada foarte scurta pagina principala are dimensiuni foarte mari.Pe site este afisat tot odata si calendarul inter al federatiei caree cuprinde concursuri si turnee organizate numai de ei.

Pentru celelalte tipuri de concursuri organizate in tara de catre diversi sponsori, oameni de afaceri, primarii exista rubrica "Alte turnee" in care concursurile sunt grupate pe luni. Pentru informatii legate de turneele international utilizatorii pot consulta sectiunea Turnee peste hotareŁ.
 
De ce il recomandam?
Site-ul este unul bine structurat cu multe informatii de interes pentru jucatorii de sah de la noi din tara si nu numai.
De ce este faimos?
Pe site se gasesc si alte sectiuni si rubrici foarte utile cum ar fi sectiunea de info: unde apar informatii despre loturile nationale, component acestora, numele si valoarea jucatorilor(in rubrica Loturi nationale); informatii despre cluburile de sah si structurile sportive afiliate la federatie(rubrica cluburi); lista civ si elo in care apar toti jucatorii din tara noastra atat profesionisti cat si amatori care sunt legitimate la Federatia Romana de sah; arbitrii antrenori etc.
by FW Editor
visit website Categ