FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 217
Comentarii: 0
dynamic poll

Financiarul.ro Poll-uri Intrebari despre Financiarul.ro

- Ce fel de stiri sunt prezentate pe Financiarul.ro? by Eric

- Care este rata de actualizare a siteului? by Maya

- Cum pot gasi mai usor o stire dorita? by Elijah

- Pot fi anuntat in vreun fel daca apare o stire noua? by Caden

- Care a fost numarul utilizatorilor unici in luna iunie 2010 pe Financiarul.ro? by Camila

- Ce fel de stiri sunt prezentate pe Financiarul.ro? by Layla


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Financiarul.ro Financiarul.ro
Financiarul.ro este unul din cele mai importante portaluri de stiri din Romania. Financiarul.ro este site-ul numarul 158425 in lume si este hostat in orasul Cluj.

316 siteuri au link catre Financiarul.ro, viteza de incarcare a site-ului este acceptabila (2-3 secunde), avand in vedere volumul mare de informatie. 64,9% din vizitatorii site-ului sunt romani.

Site-ul tine la curent utilizatorii cu ultimele stiri din diverse domenii. Dupa cum se poate observa vizitand site-ul, acesta prezinta Realitati economice, Companii, Constructii, Servicii financiare, Turism, Auto. De asemenea site-ul este indexat SEO friendly.

Financiarul.ro are o structura buna, informatia fiind structurata pe categorii speciale. Pagina principala are in partre superioara un meniu orizontal, in care utilizatorul poate alege ce categorii de stiri doreste sa urmareasca.

Astfel meniul are urmatoarele optiuni: Realitati economice - Utilizatorul poate citi stiri despre economia Romaniei; Companii - Cititorul poate viziona stiri despre diferite companii de succes; Constructii; Servicii financiare; Turism - Se pot urmari despre turismul in Romania ; Auto - Se gasesc stiri de ultima ora despre automobilele romanesti.

In afara de categoriile de stiri amintite mai sus, site-ul dispune de un meniu cu stiri regioanale (aflat in partea stanga a site-ului), un curs valutar si diferite pool-uri pentru cititori.

Culoarea de background a site-ului este alba iar meniurile sunt albastre. Stirile sunt scrise cu cu negru, iar stirile din meniul "Exclusiv FINANCIARUL.ro" au titlul scris ce rosu pentru a scoate in evidenta importanta acesteia.In opinia mea culorile sunt in general bine alese, nu obosesc utilizatorul si dau site-ului un o acuratete aparte.
 
De ce il recomandam?
In concluzie site-ul Finciarul.ro intra in categoria site-urilor bine realizate si este unul dintre cel mai bun site de stiri din Romania din punct de vedere informational. Site-ul este accesat zilnic de mii de oameni din toate categoriile sociale.
De ce este faimos?
Financiarul.ro are un numar variabil de utilizatori, acesta variind intre 3 000 si 7 000 de utilizatori zilnici.
by FW Editor
visit website Categ