FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 977
Comentarii: 0
dynamic poll

Wikipedia.ro Poll-uri Intrebari despre Wikipedia.ro

- Ce va place cel mai mult la Wikipedia.ro? by sara

- Cum pot cauta articolul dorit pe Wikipedia.ro? by bobby

- Pot avea incredere in sursele Wikipedia.ro? by oana

- Cate articole pot gasi pe Wikipedia.ro? by elena

- Am nevoie de cont pentru a ma folosi de serviciile Wikipedia.ro? by tim

- Ce este Wikipedia.ro? by carla


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Wikipedia.ro Wikipedia.ro
Wikipedia.ro este varianta romaneasca a celebrului site Wikipedia.com.

Asa cum sugereaza si numele, wikipedia.ro este o imensa enciclopedie online. Desi mult mai mica decat varianta in limba engleza, wikipedia.ro contine numeroase informatii utile iar baza de date se afla intr-o continua expansiune.

Structura site-ului in romana este similara cu cea a Wikipedia.com. Pentru a avea acces la informatiile oferite de wikipedia, nu este necesara crearea unui cont insa pentru a adauga informatii la baza de date, este nevoie de acest cont.

In acest moment, Wikipedia.ro se poate lauda cu aproape 150.000 de articole in limba romana in diferite domenii: geografie, istorie, matematica, astronomie, oameni, politica, societate, economie, stiinta, tehnologie, informatica si altele.

Informatia este frumos structurata, logic si usor de citit. Exista si un motor de cautare bazat pe termeni cheie, extrem de util intr-un site cu aproape 150.000 de articole diferite. Dimensiunea si complexitatea articolelor difera de la un subiect la altul insa un utilizator poate gasi mai mult decat suficiente informatii aici.

Exista desigur si posibilitatea de a imbunatatii articole deja existente. Utilizatorul poate completa sau scrie despre o tema cu totul si cu totul noua. Exista nenumarate subiecte inca nedezbatute iar numarul acestora creste cu fiecare zi.
 
De ce il recomandam?
Pe ansamblu, Wikipedia.ro si Wikipedia in general este unul dintre cele mai populare site-uri ale momentului. Accesul este rapid si sigur, site-ul este bine structurat, interfata este atragatoare si usor accesibila utilizatorilor neexperimentati iar cantitatea de informatie oferita este imensa.
De ce este faimos?
Wikipedia.ro este o enciclopedie interactiva iar acest lucru poate constitui atat un bonus cat si o parte negativa. Bonusul este reprezentat de diversitatea si complexitatea informatiei. Fara aportul utilizatorilor, un astfel de site nu se poate dezvolta. Ce e rau in acest sistem interactiv: informatia poate fi incompleta sau denaturata. Din aceasta cauza, este recomandat ca orice articol sau orice informatie gasita pe Wikipedia.ro sa fie documentata cel putin dintr-o sursa suplimentara.
by FW Editor
visit website Categ