FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 205
Comentarii: 0
dynamic poll

xwow.ro Poll-uri Intrebari despre xwow.ro

- Preferati xwow sau un server original? by Destiny

- Ce parere aveti despre comunitatea xwow.ro? by Dylan

- Sunteti dispusi sa folositi sistemul de donatii existent pe xwow.ro? by Ella

- Cum vi se pare interfata Xwow.ro? by Genesis

- Cum vi se pare Xwow? by Alexis

- Ce este xwow.ro? by Ryan


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
xwow.ro xwow.ro
World of Warcraft este mai mult decat un simplu joc online; a devenit o adevarata industrie de facut bani. In acest moment exista peste 11 milioane de jucatori activi insa numarul lor real este mult mai mare datorita serverelor "pirat".

Un server pirat este un server neoficial de World of Warcraft. Spre deosebire de cele originale, aceste servere nu percep taxa lunara (aproximativ 70 RON pe luna) pentru a te putea conecta. Jocul poate fi copiat si instalat gratuit insa conectarea la un server original necesita un abonament lunar.

Desi nu se poate compara cu un server sustinut de Blizzard (firma ce a produs World of Warcraft), pe xwow.ro se pot conecta simultan peste 7000 de jucatori (un numar cu adevarat impresionant).

Sa vorbim putin despre structura site-ului in sine. Xwow.ro vine cu o interfata simplista insa bine realizata. Realizatorii au reusit sa imbine cu succes culori si elemente originale ale jocului World of Warcraft creand o atmosfera familiara pentru fanii acestui joc. Pentru a avea acces la toate serviciile oferite de xwow.ro este nevoie inregistrarea. Procesul este unul foarte simplu si nu dureaza mai mult de cateva secunde.

Xwow.ro vine cu 8 categorii majore: Home, Armory, Forum, Downloads, Rules, FAQ, Donate si Vote & Reward. Pentru a accesa aceste sectiuni, sau marea lor majoritate, este necesara crearea unui cont.

In ceea ce priveste optimizarea, xwow.ro se incarca foarte repede, timpul de asteptare fiind aproape inexistent. In plus, interfata bine optimizata si accesibila face navigarea pe xwow.ro mult mai usoara, in special pentru cei mai putin familiarizati cu sistemul.
Ul ultim aspect ce trebuie amintit este sistemul de donatii existent. Practic, moderatorii nu forteaza pe nimeni sa plateasca pentru a folosi serverul xwow insa se accepta donatii din partea jucatorilor.
In schimbul acestor donatii, utilizatorii vor primit bonusuri ce constau in echipament mai bun pentru caracterul lor, animale rare, arme, spatiu in inventar si asa mai departe. Exista mai multe modalitati de plata, inclusiv transfer bancar. Sistemul de plata este bine securizat.
 
De ce il recomandam?
Pe langa cele 8 sectiuni majore, xwow.ro mai vine cu cateva categorii precum Latest addons (de unde jucatorii de World of Warcraft isi pot copia si instala cele mai noi si mai populare addons pentru joc), o sectiune cu detalii privind starea server-ului (uptime, numarul de jucatori conectati in acel moment, statusul serverului, etc).
De ce este faimos?
Xwow.ro este cel mai popular server romanesc de Word of Warcraft
by FW Editor
visit website Categ