FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 747
Comentarii: 0
dynamic poll

Acvaria.com Poll-uri 
Intreaba despre Acvaria.com

Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Acvaria.com Acvaria.com
Acvaria.com Contine numeroase tipuri de horoscop: zilnic, saptamanal, lunar, anual, horoscoape speciale si horoscoape periodice.

Acvaria.com ofera newsletter cu horoscop zilnic, note de informare periodice trimise abonatilor, magazin virtual, spatiu publicitar si servicii prin sms.

Site-ului i s-a adaugat numeroase alte sectiuni: un magazin virtual, o sectiune video, o sectiune de proza, o sectiune de arta fotografica, o sectiune de felicitari, o sectiune de servicii astrologice, un site personal, un blog si un grup de discutii cu cateva sute de abonati. Acvaria.ro a fost remarcat in mass media: presa, TV si radio.

Acvaria.com este al doilea site de astrologie din Romania, in google este cotat cu rank 5, se numara printre primele site-uri romanesti fiidn pe locul 12 conform www.trafic.ro si in primele 5 conform www.statistics.ro.

Site-ul are peste 30.000 de vizitatori zilnic, 140.000 de pagini pe zi, peste 850.000 de vizitatori lunar si peste 3.8 milioane de pagini pe luna.

In luna ianuarie 2010 s-au inregistrat petse 40.000 de vizite pe zi. Cativa dintre partenerii importanti ai site-ului sunt: Europa FM, Lumea femeilor, Confort magazin, Q magazine, Mami, Televiziunea Dolce si multi altii, acesta avand si foarte multi parteneri web.

Prima pagina a site-ului contine in partea de sus un modul performant de cautare pentru cuvintele cheie, logo-ul site-ului este situat sus in mijlocul paginii, iar sub acesta vom gasi fiecare zodie impreuna cu simbolul acesteia.

In partea din stanga se afla meniul principal al site-ului, aici exista 23 de categorii, iar in josul paginii se gasesc informatii despre horoscop. Site-ul se actualizeaza in fiecare zi cu noutati pentru fiecare zodie in parte, si puteam sa citim horoscopul nostru si pentru ziua de maine.

Site-ul are un design simplu, deoarece este mai mult informativ si nu se axeaza pe design foarte mult. Pe acvaria.com intalnim in mare parte culorile alb si albastru, albul este folosit pentru background-ul din centrul site-ului, iar albastru pentru background-ul meniului si articolele noi.
 
De ce il recomandam?
Acest site merita vizitat de toti cei ce cred in horoscop.
De ce este faimos?
Acvaria.com este un site de astrologie ce a fost infiintat in noiembrie 1999, site-ul contine cristale, astrologie, feng shui, esoterism si interpretarea viselor.
by fw editor
visit website Categ