FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 692
Comentarii: 0
dynamic poll

Hipo.ro Poll-uri 
Intreaba despre Hipo.ro

Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Hipo.ro Hipo.ro
Desi acest site nu are ani seriosi de experienta in spate, fiind fondat in octombrie 2006, el reuseste sa se impuna printre site-urile de gen prin multitudinea de domenii si locuri demunca pe care le detine, baza de date fiind una impresionanta. Actualizarea site-ului este permanenta, in functie de locurile de munca pe care doresc sa le posteze angajatorii.

Prima pagina a site-ului este una destul de incarcata, dar care reuseste prin alaturarea fericita a fonturilor si contrastelor sa isi structureze din punct de vedere vizual continutul.

Astfel, sub logo-ul hipo apare bara cu principalele meniuri si submeniuri ale site-ului. Principalele meniuri sunt: "Home", "MyHipo", "Posteaza CV", "Cauta job" si "Cariera", urmate de trei link-uri ale partenerilor, "GHF Derivates", "ING Card start" si "Cei mai doriti angajatori".

Site-ul contine si o sectiune destinata vizitatorilor fideli, cu cont activ, pe prima pagina aparand si meniul de log in. Meniul "Home" prezinta toate locurile de munca in ordine cronologica, pe domenii, precum si articole despre acestea, meniul "MyHipo" este destinat crearii sau actualizarii datelor de contact ale contului personal, meniul "Posteaza CV" ii ajuta pe utilizatori sa isi directioneze datele personale in vederea cautarii unui job in anumite domenii, meniul "Cauta job" prezinta o cautare pe domenii, in anumite orase, dupa anumite cuvinte cheie, iar meniul "Cariera" prezinta stiri de ultima ora, articole, instrumente si profiluri din domeniul locurilor de munca.

Publicitatea apare in trei zone ale paginii, in partea superioara, pe orizontala, in partea dreapta, pe verticala, sin partea stanga, sub sectiunea destinata utilizatorilor cu cont activ, fiind destinata strict partenerilor site-ului.
 
De ce il recomandam?
Site-ul Hipo.ro este de un real ajutor pentru cei aflati in cautarea unui job profitabil, avand caracteristici ce ii sprijina pe acestia in special datorita faptului ca nu ei sunt cei care trebuie sa depuna efortul principal, ci companiile care au nevoie de angajati de elita. Astfel, cei aflati in cautarea unui loc de munca sunt mereu in avantaj, primind sfaturi despre detaliile asupra carora trebuie sa se concentreze pentru a fi selectati.
De ce este faimos?
Hipo.ro este unul din cele mai vizitate site-uri de locuri de munca din Romania, ajungand lunar la peste 100.000 de vizitatori aflati in cautarea celor mai bune job-uri din tara si din strainatate.
by FW Editor
visit website Categ