FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 857
Comentarii: 0
dynamic poll

Copilul.ro Poll-uri 
Intreaba despre Copilul.ro

Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Copilul.ro Copilul.ro
Copilu.ro este unul dintre principalele site-uri romanesti pentru parintii interesati de cresterea, dezvoltarea, sanatatea si educatia copilului.

In partea din stanga a site-ului veti gasii informatiile puse pe categorii, in functie de varsta copilului dumneavoastra (Nou nascuti, Bebelusi, Sugar, Copii intre 1-2 ani, 2-3 ani, 3-6 ani, 6-11 ani si copii adolescenti).

Desing-ul site-ului este una atragatoare in concordanta cu tematica aleasa. Elementele sunt astezate corect in pagina, atat textul cat si imaginile, si nu exista zone neprelucrate sau spatii inutile.

Pe langa aceste categorii majore, copilul.ro are o sectiune in coltul din stanga la inceputul paginii numita "Shopping Acum", unde se pot cumpara produse pentru copii la un pret foarte bun. Produsele dorite sunt livrate prin mandat postal.

La achizitionarea unui produs nu este necesar sa aveti un cont pe acest site, dar recomandarea mea ar fi sa va creati unul pentru a putea primi informatii noi pe e-mail si veti putea intra pe forumul site-ului unde puteti dezbate impreuna cu alti utilizatori foarte multe subiecte. Pentru o cautare simpla site-ul a introdus un modul de cautare rapid, bazat pe cuvinte de baza.

Pe site se gasesc mai multe categorii importante cum ar categoria Nume copii, aici veti gasi foarte multe exemple de nume de baieti si fete, nume romanesti de fete si baieti, nume de Sfinti, nume norocoase si nume ciudate. In aceasta categoria mai se gaseste un modul de cautare pentru semnificatia fiecarui nume.

O alta categorie importanta este numita "educatie", aici gasiti resursele necesare de care aveti nevoie pentru a-l ajuta pe cel mic sa-si dezvolte memoria si imaginatia, exista povesti, cantece, poezii, planse de colorat, proverbe, zicatori, pietre pretioase, ghicitori si un mic dictionar pentru copii (roman-englez, englez-roman, roman-francez, francez-roman, roman-german, german-roman). Se mai gasesc informatii utile pentru gravide privind nasterea si sarcina pe saptamani.

Popularitatea site-ului este in crestere, el adunand peste 140.000 de vizitatori unici pe saptamana si peste 980.000 de afisari, fiind in top10 site-urilor de acest gen conform site-ului www.trafic.ro.
 
De ce il recomandam?
Acest site il recomand parintilor si merita vizitat de toti utilizatorii care sunt interesati de cresterea, dezvoltarea, educatia si sanatatea copilului.
De ce este faimos?
Copilul.ro vine cu numeroase informatii despre copii, incepand de la nou nascuti pana la adolescent.
by fw editor
visit website Categ