FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 239
Comentarii: 0
dynamic poll

Fundesign.ro Poll-uri Intrebari despre Fundesign.ro

- Cati oameni are echipa www.Fundesign.ro? by Nathan

- De unde este firma si cate puncte de lucru are? by Liam

- In ce an si-a inceput activitatea aceasta firma? by Evan

- Cine administreaza site-ul si are toate drepturile asupra acestuia? by Kaden

- Ce servicii pune la dispozitie site-ul? by Caden


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Fundesign.ro Fundesign.ro
Fundesign.ro este un portal care se ocupa de aranjamente florale pentru diferite evenimente. Utilizatorilor le sut prezentate pe acest site informatii cu privire la plante, flori si diverse tehnici de aranjamente florale.

Site-ul a fost lansat de catre Fun-Web& eWEB care are toate drepturile rezervate asupra site-ului.

Este foarte bine structurat, fiecare informative avand categoria ei. Astfel pe pagina principala in stanga sus se gaseste un meniu cu urmatoarele sectiuni: a) Acasa sectiune de revenire pe pagina principala; b) Totul despre plante si flori – aici informatia este impartita pe mai multe rubrici cum ar fi: Plante de apartament, Plante de balcon si gradina, Tehnici de cultivare, Calendarul lucrarilor de sezon, Morfologia plantelor, Accesorii, Alte articole; c) Aranjamente florale si aici se gasesc mai multe rubrici cum ar fi: Aranjamente de masa, Aranjamente masina, Buchete mireasa, Arcade de flori, Lumanari cununie si botez, Cocarde si corsaje; d) Noutati; e) Despre noi sectiune informativa care vorbeste utilizatorilor despre site-ul fundesign.ro; f) Servicii; g) Istoric; h) Echipa; i) Contact.

In dreapta meniului sunt afisate stirile aferente fiecarei sectiuni. De exemplu pentru sectiunea Acasa (pagina principala) este afisat mesajul Pagina de start iar dedesubt "Bine ati venit!" Dupa sectiunea de stiri utilizatorii au la dispozitie o sectiune de chat, in care isi pot exprima impresiile si pot comenta pe marginea subiectelor prezentate pe site.

Design-ul este unul interesant, cu culori bine alese. Astfel pagina principala are un fundal gri deschis iar meniul si titlul stirilor au culoarea violet. La unele sectiuni aceasta se schimba (de exemplu la sectiunea noutati culoarea meniului si a stirilor aparute acolo este rosie).

Pe acest site spatial publicitar este unul extreme de redus ceea ce este un avantaj dein punctual de vedere al utilizatorului.
 
De ce il recomandam?
In opinia mea acest site are mari sanse sa se dezvolte in viitor datorita modului profesionist in care este realizat si structurari bune a informatiei.
De ce este faimos?
Fundesign.ro este un site dinamic, pagina principala actualizandu-se in mod periodic si destul de frecvent.
by FW Editor
visit website Categ