FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 250
Comentarii: 0
dynamic poll

coafuri-4u.ro Poll-uri Intrebari despre coafuri-4u.ro

- Cat de des este actualizat coafuri-4u.ro? by Nathaniel

- Doresc o coafura unica pentru nunta. Pot gasi asa ceva pe coafuri-4u.ro? by Payton

- Pot cere sfaturi legate de coafuri si ingrijirea parului? Cum pot contacta reprezentantii coafuri-4u.ro? by Savannah

- Sunt aplicabile coafurile prezentate de coafuri-4u.ro? by Maya

- Am nevoie de cont pentru a ma conecta pe coafuri-4u.ro? by Aiden

- Ce este coafuri-4u.ro? by Gabriella


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
coafuri-4u.ro coafuri-4u.ro
Fiecare vrea sa arate cat mai bine iar o coafura sau frizura perfecta este absolut necesara. Cu toate acestea, nu toti isi permit sa viziteze saloanele saptamanal sau sa cumpere reviste de moda pentru a fi la curent cu tot ceea ce se poarta.

Exista insa o alternativa: internetul. Site-ul este structurat pe mai multe categorii importante: Prima pagina, Noutati, Coafuri celebritati, Coafuri nunta, Coafuri par lung, Coafuri par scurt si Coafuri pentru barbati.

Desigur, toate aceste categorii sunt insotite de imagini de calitate si un scurt articol legat de acel tip de coafura. Un vizitator poate gasi aici cateva sute de coafuri diferite pentru fiecare ocazie speciala.

Coafuri-4u.ro este foarte bine realizat din punct de vedere al optimizarii si al structurii. In primul rand, optimizarea face coafuri-4u.ro sa se incarce extrem de repede.

Trecerea de la o pagina la alta se face usor, fara timpi de incarcare. Avand in vedere numarul de imagini de calitate existent, acest timp de incarcare redus este de-a dreptul surprinzator. Ca design, coafuri-4u.ro vine cu o interfata simpla, curata si usor de accesat.

S-a pus accentul pe alb, roz si purpuriu pentru a crea o atmosfera eleganta si moderna. Articolele si categoriile sunt bine organizate. Nimic nu este aruncat la intamplare, nimic nu este lasat la voia intamplarii.

Asezarea in pagina a imaginilor si articolelor este eficienta ducand la o folosire a spatiului disponibil in proportie de 90%. Restul de 10% este alocat spatiilor publicitare, marea majoritate fiind "Google Adds".

Acest tip de reclama este caracterizat printr-o existenta pasiva, neinterferand cu activitatile utilizatorului (spre deosebire de reclama stil pop-up).

Foarte interesanta este sectiunea de sfaturi: 10 greseli de evitat, 10 sfaturi de ingrijire si 10 motive pentru a alege o noua coafura.
 
De ce il recomandam?
Articolele din aceste sectiuni sunt bine realizate si fac referire la vedete si celebritati importante. Fiecare articol este insotit de imagini sugestive.
De ce este faimos?
Coafuri-4u.ro este unul dintre cele mai populare site-uri de gen din Romania. Coafuri-4u.ro vine cu o colectie impresionanta de coafuri si tunsori. In plus, utilizatorul poate vedea cele mai noi tunsori ale celebritatilor internationale, poate afla mai multe despre produsele de ingrijire a parului dar si secrete de vopsire si pastrare a culorii. Practic, coafuri-4u.ro este un ghid complet de ingrijire a parului pentru femei, barbati si copii.
by FW Editor
visit website Categ