FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 189
Comentarii: 0
dynamic poll

carrefour.ro Poll-uri Intrebari despre carrefour.ro

- Cum pot vedea locurile de munca disponibile in magazinele Carrefour? by Alexandra

- Cat de popular este carrefour.ro? by Evelyn

- Se pot comanda produse direct de pe carrefour.ro? by Riley

- Cat de des sunt actualizate ofertele pe carrefour.ro? by Angelina

- Am nevoie de cont pentru a ma conecta pe carrefour.ro? by Sophia

- Ce este carrefour.ro? by Samuel


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
carrefour.ro carrefour.ro
Asa cum era de asteptat de la un astfel de concern, Carrefour a "pus pe picioare" un site de promovare foarte puternic: carrefour.ro.

Practic, carrefour.ro este "oglinda" concernului Carrefour in ceea ce priveste locatia magazinelor, produsele si promotiile disponibilie si date de contact.

Structura site-ului este una destul de comunca insa elementele sunt bine asezate in pagina. Exista cateva categorii importante: Despre noi, Cataloage, eOferte, Magazinul tau, Credit Carrefour, Servicii si Club Carrefour.

Pe langa acestea, pentru a facilita cautarea de produse la preturi promotionale exista si un motor de cautare bazat pe cuvinte cheie. In plus, utilizatorul poate vedea o harta completa a site-ului, cu linkuri rapide catre sectiunile dorite.

Club Carrefour este o mica sectiune cu informatii si recomandari utile: recomdari timp liber, nutritie si fitness, moda si frumusete si fructe exotice. Utilizatorii pot gasi aici informatii interesante legate de aceste domenii.

Pe langa promovarea de produse, carrefour.ro mai are un scop: doritorii pot gasi aici informatii cu privire la locurile de munca oferite de Carrefour.

Exista o sectiune speciala, "Cariere" unde sunt prezentate locurile de munca disponibile pentru fiecare magazin Carrefour din tara. Utilizatorul poata gasi rapid si usor un loc de munca in magazinul din orasul sau.

Asa cum era de asteptat, sectiunea cu oferte speciale este actualizata constant (mai precis in fiecare saptamana) cu un nou catalog.

Acest catalog poate fi vizualitat direct pe site sau copiat in format PDF in calculatorul personal. Mai trebuie specificat ca unele produse sunt disponibile doar prin comanda, comanda ce poate fi facuta si online sau prin telefon.

Astfel, utilizatorul isi rezerva dreptul asupra produsului respectiv. In functie de distanta, valoarea si greutatea produsului comandat, Carrefour poate livra comanda direct la domiciliu.

Carrefour.ro este un site bine actualizat. Avand in vedere numarul mare de imagini si cantitatea impresionanta de informatie existenta, timpul de incarcare a paginilor este unul relativ redus.

Exista cateva reclame insa acestea prezinta in special ofertele Carrefour (nimic surprinzator pentru un site de genul acesta).

Site-ul a fost creat pentru a promova marca Carrefour si nimic mai mult asa ca nu vor aparea reclame la masini de exemplu.
 
De ce il recomandam?
Site-ul este util din trei puncte de vedete: vizualizarea rapida a promotiilor existente, localizarea magazinelor Carrefour si ofertele de locuri de munca ce sunt actualizate constant.
De ce este faimos?
Carrefour este unul dintre cele mai mari grupuri comerciale din Romania cu magazine in toate marile orase.
by FW Editor
visit website Categ