FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 647
Comentarii: 0
dynamic poll

famesteps.ro Poll-uri 
Intreaba despre famesteps.ro

Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
famesteps.ro famesteps.ro
Famesteps.ro este unul dintre cele mai noi site-uri cu informatii despre vedete. Desi la inceput, se poate bucura cu o baza de date destul de bogata cu peste 100 de celebritati autohtone.

Exista 5 categorii importante pe famesteps.ro: Acasa (pagina principala), Cronologii (informatii despre fiecare vedeta in parte), Celebritati (o lista completa cu vedetele existente pe famesteps.ro), Poze vedete si Membri (accesibila doar celor inregistrati pe site).

Pentru o mai buna cautare, famesteps.ro foloseste un sistem bazat pe cuvinte cheie. Utilizatorul poate introduce un cuvant sau o fraza iar motorul de cautare va afisa rezultate bazandu-se pe cuvintele introduse. Afisare rezultatelor se face instantaneu.

Foarte interesanta este si cronologia. Pe pagina principala exista o cronologie ce porneste din 1910. Din pacate aceasta nu este completa. Primele date referitoare la vedete apar abia in 1981. Din 1981 si pana in 2010 insa sunt inregistrate cateva sute de celebritati din Romania.

Famesteps.ro are un design interesant ce permite o navigare usoara. Vedetele sunt bine organizate pe categorii in functie de "domeniul de activitate" (film, muzica, divertisment, etc) iar acest lucru faciliteaza cautarea vedetei dorite.

In plus, utilizatorii pot deveni "fani" ai fiecarei vedete in parte. Cu un simplu click se pot alatura comunitatii de fani insa pentru acest lucru este nevoie de cont. Inregistrarea se face rapid si usor (intregul proces nu ar trebui sa dureze mai mult de cateva secunde).

Optional, un utilizator inregistrat isi poate crea un profil in care sa treaca cateva informatii personale, celebritatile favorite, celebritatile dezagreate, filmele favorite, hobby-uri, etc.

Din punct de vedere al compatibilitatii famesteps.ro se incarca fara rapid si fara probleme indiferent de browserul folosit (Mozilla Firefox, IE, Opera, Google Chrome, Safari, etc). Exista cateva reclame pe site insa acestea nu afecteaza in mod direct timpul de incarcare (marea majoritate sunt Google Adds).
 
De ce il recomandam?
Conceptul famesteps.ro este unul destul de interesant si popular in acest moment. Baza de date inca este actualizata si imbunatatita cu noi celebritati. Desi este doar la inceput, famesteps.ro se poate numara printre cele mai populare site-uri de gen din Romania.
De ce este faimos?
Se stie ca romanul este mare amator de mondenitati si informatii legate de viata celebritatilor. Din aceasta cauza, site-urile de gen din Romania se bucura de un imens succes (dovada si numarul tot mai mare de astfel de site-uri).
by FW Editor
visit website Categ