FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 244
Comentarii: 0
dynamic poll

Sport.ro Poll-uri Intrebari despre Sport.ro

- Care este rata de actualizare a site-ului? by Katherine

- Acest site contine stiri numai despre fotbal? by Alex

- Cum pot gasi mai usor o stire dorita? by Elizabeth

- Ce va place cel mai mult legat de acest site? by Layla

- Trebuie sa-mi creez un cont anume pentru a putea comenta stirile acestui site? by Katelyn

- Ce fel de site este Sport.ro? by Kaden


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Sport.ro Sport.ro
Sport.ro este un site-u cu stiri si informatii de ultima ora din sport, interviuri si comentarii la cald din fotbalul de pretutindeni. Sport.ro este site-ul cu cel mai mult continut video din Romania.

Site-ul tine la curent utilizatorii cu ultimele stiri din diverse domenii. Dupa cum se poate observa vizitand site-ul, acesta prezinta stiri despre stranieri, despre Liga 1, fotbal extern etc.

Site-ul este indexat SEO friendly, pe langa materialele scrise fiind expuse multe materiale video. Avand in vedere volumul mare de informatii si poze continute, viteza de incarcare a site-ului este acceptabila.

Sport.ro este un site dinamic, prima pagina actualizandu-se in mod periodic si destul de frecvent. Sunt prezentate cele mai citite articole ("Top citite"), cele mai comentate stiri de utilizatorii acestui site ("Top comentate") si cele mai votate articole ("Top votate").

Site-ul are o structura buna, informatia fiind structurata pe categorii speciale.

Pagina principala prezinta un meniu orizontal in care utilizatorul poate alege ce categorii de stiri vrea sa urmareasca.

Astfel meniul are urmatoarele optiuni: Home - buton de revenire pe pagina principala; CM 2010 - categorie special creat cu ocazia campionatului mondial din 2010, Fotbal Intern, Europa League, Fotbal Extern, Sporturi - rubrica ce contine alte sporturi in afara fotbalului cum ar fi Handbal, Tenis, Box, Volei etc;

Pagina principala are un fundal verde, iar meniurile sunt scrise cu alb pe albastru. De asemenea pentru a evidentia importanta anumitor stiri, titlurile acestora sunt scrise cu rosu.
 
De ce il recomandam?
In opinia mea site-ul Sport.ro este realizat profesionist si poate fi considerat din acest punct de vedere unul din cele mai bune site-uri de stiri sportive din Romania. Merita vizitat de oricine vrea sa fie informat correct si in timp real, sa revada diferite evenimente(un gol inscris de o echipa, un interviu etc) si sa socializeze online pe teme sportive.
De ce este faimos?
Cand vine vorba de numarul de utilizatori ai acestui site, sport.ro se mandreste cu un numar de peste 160 000 de vizitatori unici pe zi. In data de 12 iulie 2010 s-au realizat peste 1 300 000 de afisari, peste 355 000 de vizite si peste 195 000 de utilizatori unici.
by FW Editor
visit website Categ