FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 171
Comentarii: 0
dynamic poll

codrosu.ro Poll-uri 
Intreaba despre codrosu.ro

Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
codrosu.ro codrosu.ro
Umorul a fost arma preferata de romani in lupta lor cu probleme cotidiene.Poate cea mai importanta caracteristica a codrosu.ro este calitatea informatiei (a umorului in cazul nostru).

Articolele sunt impartite in mai multe categorii in functie de domeniul de interes: Auto (stiri auto), Blogging (diversitate), Internet (online), Romania (intamplari cu caracter specific romanesc), Sanatate (viata), Media (tot ce se poate vedea la televizor sau asculta la radio) si International (de prin lume adunate).

Prima pagina joaca un rol esential pentru structura codrosu.ro. Pe prima pagina sunt prezentate cele mai interesante articole din fiecare zi. Aceasta este actualizata zilnic cu noi si noi articole, intamplari interesante sau lucruri ce merita stiute.

Codrosu.ro nu este un site dedicat persoanelor sub 18 ani (acest lucru apare si in descrierea site-ului) insa daca un detinator de site doreste un link direct catre codrosu.ro poate solicita acest lucru iar echipa codrosu.ro va elimina toate articolele nepotrivite pentru limita de varsta si va creea acel link catre site-ul dumneavoastra.

O alta calitate a codrosu.ro este impartialitatea si faptul ca echipa codrosu.ro refuza sa se implice in orice fel de dezbateri pe teme politice.

Dupa cum se stie, multe site-uri de divertismentĚ din Romania au "inclinat" pe panta politicului. Acest lucru nu poate decat sa afecteze imaginea unui site intr-o tara si asa satula de ceea ce se petrece pe scena politica. In schimb, codrosu.ro a ales sa se axeze pe alte domenii precum stiinta, sanatate, internet sau viata de zi cu zi si intamplarile amuzante ce se petrec aici.

Din punct de vedere al design-ului, codrosu.ro arata destul de bine. Site-ul este usor de accesat si citit; articolele fiind asezate intr-o logica fireasca, pe categorii bine determinate.
 
De ce il recomandam?
Lipsa reclamelor stil pop-up reduce considerabil timpul de incarcare pentru codrosu.ro. Site-ul se incarca practic instantaneu iar trecerea de la o pagina la cealalata se face fara probleme. Codrosu.ro poate fi incarcat pe orice tip de browser de internet: Firefox, Opera, Safari, Google Chrome sau IE.
De ce este faimos?
Codrosu.ro se prezinta a fi unul dintre cele mai bune blog-uri de divertisment din Romania si pe buna dreptate.
by FW Editor
visit website Categ