FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 166
Comentarii: 1
dynamic poll

comandamobila.ro Poll-uri Intrebari despre comandamobila.ro

- Cum pot contacta reprezentantii comandamobila.ro? by Avery

- Cat de popular este comandamobila.ro? by Abigail

- Cate produse de mobilier sunt disponibile pe comandamobila.ro? by Jackson

- Cum pot comanda mobila pe comandamobila.ro? De ce am nevoie? by Andrew

- Am nevoie de cont pentru a ma conecta pe comandamobila.ro? by Ella

- Ce este comandamobila.ro? by Eli


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
comandamobila.ro comandamobila.ro
Oferta comandamobila.ro este una extrem de diversificata si include atat mobila "standard" cat si mobila la comanda. Livrarea se face prin curieri si in functie de distanta si greutatea pachetului, se percep anumite taxe (acestea sunt destul de mici fiind mai avantajoase decat transportul produselor folosind masina personala).

Primul lucru ce i se afiseaza utilizatorului, si foarte important de altfel, este interfata grafica. De apreciat este simplitatea de care da dovada comandamobila.ro. Spre deosebire de multe alte site-uri asemanatoare, comandamobila.ro nu "asalteaza" cu zeci si zeci de oferte inca de pe prima pagina.

Elementele sunt afisate intr-o ordine bine determinata, nu sunt ingramadite, sunt bine delimitate si foarte usor de accesat. Practic, prima pagina vine cu un slide Flash ce contine cateva dintre cele mai bune oferte ale momentului (acesta ocupa aproximativ un sfert din spatiul total destinat paginii), cu cateva date de contact si informatii legate de mobilierul la comanda si o prezentare succinta a categoriilor de produse oferite (biblioteci, bucatarii, dormitoare, paturi, comode tv, sifoniere dressing, mobilier hol, mobilier pc, etc).

Din punct de vedere al graficii, s-a ales o imbinare de alb si albastru ce creaza o atmosfera calda si primitoare. Culorile nu "ataca ochii", nu sunt exagerate iar lipsa reclamelor stil-pop up adauga un plus de profesionalism site-ului. Cu greu mai poti gasi site-uri fara acest tip de reclame atat de enervante pentru vizitatorul comun. In ceea ce priveste oferta de mobilier, aceasta este cat se poate de diversificata. Comandamobila.ro ofera numeroase produse la cele mai variate preturi.

Astfel, un element de mobilier poate pleca de la cativa RON si poate ajunge la cateva sute de RON permitand oricarui cumparator sa aiba o optiune in ceea ce priveste achizitionarea acestui element de mobilier. Mai trebuie spus ca comandamobila.ro ofera atat elemente de mobilier individuale (paturi, sifoniere, scaune, mese, etc) cat si seturi complete (mobilier dormitor, mobilier bucatarie, etc).
 
De ce il recomandam?
Un ultim element insa foarte important este optimizarea. Lipsa reclamelor si a fisierelor Flash face ca comandamobila.ro sa ruleze foarte rapid. Incarcarea site-ului este aproape instanta iar trecerea de la o pagina la cealalta sa face rapid si fara probleme.
De ce este faimos?
Comandamobila.ro este cu siguranta unul dintre cele mai populare site-uri de comenzi mobila online din Romania.
by FW Editor
visit website Categ